بایدن مانع تکمیل خط لوله انتقال گاز روسیه به اروپا شود
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا از اسپوتنیک، در ادامه ضدیت واشنگتن با انتقال گاز طبیعی روسیه به آلمان و برخی دیگر از کشورهای اروپایی، دو سناتور ارشد آمریکایی به جو بایدن نامهای علیه خط لوله نورد استریم- ۲ نوشتند.
جین شاهین سناتور ارشد ایالت نیوهمپشایر و جیم رایش سناتور ارشد جمهوریخواه عضو کمیته روابط خارجی سنا از ایالت آیداهو با نگارش نامه به رئیسجمهور این کشور خواستار ممانعت از تکمیل خط لوله انتقال گاز روسیه موسوم به نورد استریم- ۲ شدند.
فشار این دو قانونگذار کنگره آمریکا برای اعمال تحریم علیه این خط لوله و جلوگیری کردن از تکمیل آن در حالی انجام شده که اخیراً پارلمان اروپا هم قطعنامهای را تصویب کرد که در آن ساخت نورد استریم- ۲ فوراً متوقف شود.
تشدید فشارها بر این پروژه انتقال گاز طبیعی روسیه در شرایطی انجام شده که به گزارش اسپوتنیک، ۹۰ درصد از این خط لوله تکمیل و ساخته شده است.
شاهین رئیس کمیته فرعی اروپا و همکاری امنیتی منطقهای در سنای آمریکا و آقای رایش در نامه به جو بایدن از او خواستند، مصوبه کنگره موسوم به لایحه حفاظت از امنیت انرژی اروپا را کاملاً اجرا کند؛ مصوبهای که در آن مسکو متهم شده است از خطوط انتقال انرژی برای ایجاد وابستگی دیگر کشورها به انرژی روسیه استفاده میکند.
در بخشی از نامه این دو سناتور آمریکایی آمده است: گزارشهای رسانهها نشان میدهند که دولت آلمان پیشنهادی را پیش برده که طبق آن ایالاتمتحده باید از تحریمها چشمپوشی کند و این باعث نگرانی ما شده است.
به ادعای آنها، اجرایی و تکمیل شدن خط لوله نورد استریم- ۲ به روسیه یک ابزار ژئوپلتیکی تازه خواهد داد و به مسکو اجازه میدهد باعث محروم کردن اوکراین، اسلواکی و دیگر کشورها از درآمدهای انتقال نفت و گاز شود.
ازنظر این دو سناتور ارشد آمریکایی، نورد استریم- ۲ سبب ایجاد وابستگی اروپای غربی به گاز روسیه و به دنبال آن، ارعاب سیاسی مسکو علیه این منطقه برای ۴۰ سال آینده خواهد شد.
علیرغم فشارهای آمریکا و اعمال تحریم، ۲۶ دیماه بود که دولت آلمان مجوز ساخت خط لوله نورد استریم- ۲ را در آبهای خود صادر کرد. پیمانکار پروژه ساخت خط لوله نورد استریم- ۲ اعلام کرد، سازمان هیدرو گرافی و دریایی فدرال آلمان مجوز ساخت این خط لوله در آبهای آلمان را صادر کرده است.
این خط لوله انتقال گاز طبیعی روسیه به طول 12 هزار و 22 کیلومتر است که از روسیه آغاز شده و پس از عبور از بستر دریای بالتیک، در شهر گرایفسولد، آلمان پایان مییابد. ظرفیت انتقال گاز طبیعی این خط روزانه معادل ۱۵۰ میلیون مترمکعب است.
انتهای پیام/4155/
انتهای پیام/