صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محمدرضا شفاه در گفتگو با آنا:

امیدوارم سرنوشت «مصلحت» مثل« دیدن این فیلم جرم است» نشود/ دوست دارم ژانرهای متنوعی را تجربه کنم

تهیه‌کننده فیلم «مصلحت» که اخیراً در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد امیدوار است که اکران این اثر مثل «دیدن این فیلم جرم است» نشود.
کد خبر : 563438

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، فیلم سینمایی «مصلحت» به کارگردانی حسین دارابی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه از جمله آثاری بود که در سی و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.


داستان این فیلم مربوط به اواخر دهه پنجاه و  نخستین سال‌های پس از پیروزی انقلاب است. در این اثر سینمایی که تقابل مصلحت و عدالت را در بستر یک ماجرای پلیسی و امنیتی روایت می‌کند، بازیگرانی همچون فرهاد قائمیان، وحید رهبانی، امیر نوروزی و نازنین فراهانی ایفای نقش می‌کنند.


محمدرضا شفاه که تهیه‌کنندگی این فیلم را به عهده دارد، پیش از این با «دیدن این فیلم جرم است» به کارگردانی رضا زهتابچیان در جشنواره سی و هفتم فیلم فجر حضور داشت. این فیلم که موضوعی ملتهب داشت و سروصدای زیادی به پاکرد، پس از حدود دو سال عدم نمایش بالاخره به شکل محدودی در سینماها اکران شد که البته در مقایسه با جنجال‌هایی که به وجود آورده بود چندان در گیشه موفق نبود.


فیلم «مصلحت» نیز مانند «دیدن این فیل جرم است» از تولیدات باشگاه فیلم سوره محسوب می‌شود و به نظر می‌رسد مثل فیلم قبلی شفاه باز هم حرف و حدیث‌هایی در پی داشته باشد. باشد.





 بیشتر بخوانید:


«مصلحت» فیلمی دوگانه‌سوز!/ پرداختی تمیز و هنرمندانه به دعوای مصلحت و عدالت




تهیه‌کننده فیلم «مصلحت» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با اشاره به این که موضوع محوری فلیم «مصلحت» اجرای درست عدالت است افزود: سینما می‌تواند در مسیر تحقق عدالت در جامعه و به تصویر کشیدن مطالبه عدالت با زبان هنر تأثیرگذار باشد.


محمدرضا شفاه‌ در پاسخ به این پرسش که  توجه به سوژه جنجالی فیلم «مصلحت» و شیوه پرداختن به آن، نگران سرنوشتی مشابه «دیدن این فیلم...» نیست نیز عنوان کرد: امیدوارم چنین اتفاقی نیفتد.چراکه معتقدم باید آستانه تحمل در همه سطوح جامعه بالا برود. خودم هم فکر می‌کنم که این اتفاق نمی‌افتد.فعلاً که اوضاع اکران مشخص نیست و تازه قرار است که اکران‌ها جان بگیرد و نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی داشت.


وی اظهار کرد: من به  ساختن فیلم‌هایی با مضمون سیاسی علاقه دارم هرچند همان‌طور که قبلاً هم اشاره کردم، مصلحت فیلمی سیاسی نیست. با این حال دوست دارم در ژانرهای دیگر هم کار کنم. همان طور که فیلم «بیست و یک روز بعد» به عنوان اولین کاری که تهیه کننده آن بودم یک اثر اجتماعی بود.


شفاه افزود: فیلمسازان جوان و خوش‌فکری را می شناسم که می‌توانند در ژانرهای مختلف فیلم بسازند و حتماً در کنار آنان خواهم بود. طرح‌هایی هم به من ارائه شده‌اند؛ این کارها  می‌تواند ادامه همین مسیر فیلم‌های «مصلحت» یا «دیدن این فیلم جرم است»و یا در ژانرهای متفاوتی باشند که فعلاً در حال بررسی آنها هستم.



لازم به یادآوری است، فیلم «مصلحت» در جشنواره سی و نهم فیلم فجر نامزد دریافت سیمرغ بلورین در هفت رشته بهترین طراحی لباس، طراحی صحنه، موسیقی متن، کارگردان اول، تدوین، نقش مکمل مرد (وحید رهبانی) و نقش اول زن (نازنین فراهانی) شد.  در نهایت حسین دارابی توانست دیپلم افتخار بهترین کارگردان اول را از هیئت داوران جشنواره بگیرد.


انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر