صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹
آنا گزارش می‌دهد؛

صعود چشمگیر راهبردهای امنیت سایبری در زمان کرونا/ خانه، شعبه جدید کسب‌وکار شما

قرنطینه و فاصله‌گذاری اجتماعی باعث شد اپراتورهای شبکه و تیم‌های امنیتی به‌ناچار به روش‌های جدید روی آوردند.
کد خبر : 562209

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، مدیران  کسب‌وکار در سال گذشته، مجبور شدند تقریباً به طور ناگهانی، به راه‌های جدید در اداره سازمان خود متوسل شوند. قرنطینه و فاصله‌گذاری اجتماعی در پاسخ به بیماری همه‌گیر کووید-19 مستلزم دورکاری و کار از منزل بود، به همین دلیل اپراتورهای شبکه و تیم‌های امنیتی به‌ناچار به روش‌های جدید برای ارتباط و برقراری اتصال ایمن میان کارمندان و اداره‌ها روی آوردند.


هر چند شیوع کووید-19 غیرمنتظره بود اما بروز این اتفاق کاملاً غیرمنتظره نبود، رشد محیط‌های جدید مبتنی بر رایانش لبه‌ای(Edge computing)، به‌ویژه فضای ابری و اعتماد روزافزون به برنامه‌های تجاری توزیع‌شده، انتقال به نیروی کار سیار را اجتناب‌ناپذیر کرده است. همه‌گیری این روندها را تسریع می‌کند و از آنجا که این تغییرات خیلی سریع اتفاق افتاده است، تأثیر بر سازمان‌ها(از نظر فناوری و فرهنگ کسب‌وکار) شدید بوده است.


بخشی از چالش این است که بسیاری از سازمان‌ها راه حل‌های امنیتی یا شبکه مورد نیاز برای اعمال این تغییر را در اختیار ندارند. در نتیجه، به دنبال راه‌حل‌های ارتباطی شبکه و امنیتی رایج هستند. اما این روش نمی‌تواند برای مدت طولانی ادامه پیدا کند، تشخیص این نکته مهم است که راه‌حل‌های شناسایی شکاف‌های موجود به سازمان‌ها کمک می‌کند با تجارب گذشته همچنان در حوزه تجارت فعال و امن باقی بمانند.



خانه شعبه جدید کسب‌وکار شما است!


انتقال داده‌ها از خانه به محل کار منجر به همگرایی ناگهانی شبکه‌ها شده است و مستلزم امنیت و دسترس‌پذیری بالاست. هر کارمندی از راه دور، در عمل به یک لبه جدید شبکه تبدیل شده است. آنها برای برقراری ارتباط و انجام وظایف خود نه تنها به شبکه اصلی بلکه به کل محیط توزیع‌شده از جمله برای سایر کارمندان و برنامه‌ها و... نیاز دارند.


در نتیجه، شبکه‌ها حتی پویاتر شده‌اند. این شبکه‌ها به طور مداوم در حال جابه‌جایی هستند و با استفاده از رویکردهای سنتی شبکه و کاربردهای امنیتی که اکثر سازمان‌ها اعمال کرده‌اند، دیگر نمی‌توان آنها را مدیریت و حفاظت کرد.


همگرایی امنیت و شبکه و محقق ساختن رایانش لبه‌ای در هر فضا و زمانی 


گسترش مداوم «لبه‌ها» به آینده شبکه بستگی دارد و همه چیز به اقدامات پرسرعت، پویا و پیش‌بینی‌پذیر برمی‌گردد و ایجاد چنین محیطی با استفاده از ابزارها و راهبردهای امنیتی سنتی غیرممکن است. برای ثمره‌بخشی نتایج کسب‌وکار و تجارب کاربر نهایی، شرکت‌ها به ماندگاری و ثبات نیاز دارند. پس اتصال شبکه، امنیت و سیستم‌های محاسباتی باید همه با هم یکپارچه کار کنند. در هم تنیدن امنیت در کاربردهای شبکه‌ای، ایمنی را در سراسر شبکه‌ها، بدون توجه به محل قرارگیری داده‌ها یا دستگاه‌ها و... گسترش می‌دهد.


این تنها راه مؤثر پر کردن خلأها و شکاف‌های عملکرد امنیتی درون شبکه است، حوزه‌ای که به طور فزاینده‌ای مستعد مورد سوءاستفاده قرار گرفتن است. طبیعتاً جایی که مسائل بدیهی شبکه رعایت نشود نمی‌توان فرایند اتوماسیون و شبکه توزیع‌شده را با خیال راحت برقرار ساخت. چنین همگرایی زیرساخت‌ها و امنیت را در سازمان مقدور می‌سازد تا سازمان‌ها قادر باشند به طور مستمر، ایمنی را در هر لبه‌ای اعمال کنند. این فرایند اتوماسیون در ادامه به گسترش طبیعی شبکه می‌انجامد و همه عناصر امنیتی را قادر می‌سازد تا به عنوان یک چارچوب یکپارچه و واحد با یکدیگر کار کنند.



آیا برقراری شبکه‌های مبتنی بر امنیت ممکن است؟


شبکه‌های مبتنی بر امنیت(راهبردهایی که شبکه و امنیت را در محیط متصل همگرا می‌سازد) به سازمان‌ها این امکان را می‌دهد تا با حفظ تجربه کاربر، هم برای کارمندان و مشتریان و هم مسئولان، محیط‌های بسیار پویایی را تدارک ببینند که ایمنی بالایی دارند. هر شخصی با برپایی امنیت سازگار به صورت یکپارچه در هر لبه‌ای و با استفاده از هر دستگاهی می‌تواند از هر مکانی به هر منبعی دسترسی پیدا کند! شبکه‌ها به‌راحتی می‌توانند نوآوری‌های دیجیتالی را مقیاس‌بندی(scale) کنند، به این معنی که می‌توان منابع را در زمان دلخواه کم یا زیاد کرد. آنها می‌توانند این کار را در سطوحی انجام دهند که نسل بعدی محاسبات(از جمله رایانش ابری، نسل پنجم تلفن همراه، و سایر روندهای روبه‌رشد) امکان‌پذیر باشد.


سازمان‌های آینده‌نگر شروع به سرمایه‌گذاری در فناوری‌های پیشرفته، مانند شبکه گسترده نرم‌افزاری تعریف‌شده(SD-WAN) و راه حل‌های دسترسی امن خدمات(SASE) می‌کنند تا نه تنها از سازمان به معنی سنتی کلمه پشتیبانی کنند، بلکه تبدیل خانه به دفتر کار را امکان‌پذیر سازند. با استقرار راهبردی امنیت و شبکه به عنوان راه حلی همگرا، به جای عناصر گسسته، سازمان‌ها قادرند ضمن افزایش انعطاف‌پذیری، از پیچیدگی و سربار اضافی جلوگیری کنند.


انتهای پیام/4160/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر