صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۰ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
به‌صورت مجازی؛

نشست سرمایه‌گذاری فناوری در پارک پردیس برگزار می‌شود

سومین نشست سرمایه‌گذاری فناوری از 28 تا 29 بهمن در ایران و به شکل آنلاین برگزار می‌شود.
کد خبر : 561166

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، سومین دوره نشست سرمایه‌گذاری فناوری «TIM 2021» از 28 تا 29 بهمن در  پارک فناووری پردیس برگزار می‌شود. افتتاحیه این رویداد به شکل حضوری و باقی بخش‌ها به صورت آنلاین برگزار می‌شوند.


گروه D8، سازمانی برای بهبود موقعیت‌ کشورهای در حال توسعه در اقتصاد جهانی، متنوع‌سازی و ایجاد فرصت‌های جدید در روابط تجاری، افزایش مشارکت در تصمیم‌گیرها در سطح بین‌المللی و فراهم آوردن استاندارد‌ زندگی بهتر بین هشت کشور، بنگلادش، مصر، اندونزی، ایران، مالزی، نیجریه، پاکستان و ترکیه است.


ایده همکاری این هشت کشور در اکتبر 1996 توسط «Necmettin Erbakan» نخست وزیر وقت کشور ترکیه، طی سمیناری با عنوان «توسعه در همکاری» مطرح شد. نمایندگانی از این هشت کشور در این سمینار حضور داشتند و بعد از برگزاری چند جلسه مقدماتی، این گروه به سرعت در شهر استانبول ترکیه تشکیل شد.


صلح به جای درگیری، گفتگو به جای مقابله، همکاری به جای استثمار، عدالت به جای قواعد تبعیض آمیز و سختیگرانه، برابری به جای تبعیض و دموکراسی به جای ظلم از شعارهای این گروه است. اهمیت این  هشت کشور‌ از چند جهت قابل توجه است؛ پراکندگی کشورهای حاضر در این گروه به لحاظ جغرافیایی در جهان و اینکه این کشورها به لحاظ جمعیتی در حدود یک هشتم جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند، بازار مناسب و بزرگی است برای فروش و انتقال فناوری‌ها و تکنولوژی‌های کاربردی؛ از دیگر نکات تاثیرگذار این گروه این است که تمامی آنها جز کشورهای مسلمان هستند.


در حال حاضر سفیر این سازمان آقای Ku Jaafar Ku Shaari از مالزی دبیر کل سازمان D-8 و مستقر در استانبول-ترکیه است. 


شکل‌گیری دبیرخانه D8tten 


در سال ۲۰۱۳ با پیشنهاد پارک فناوری پردیس ایران، ساختاری به مجموعه d8 اضافه شد، که D8tten نام گرفت. D8tten ایجاد شد، برای شکل‌دهی به همکاری‌های فناورانه، تبادل فناوری، ایجاد بازار برای محصولات با فناوری بالا، افزایش ظرفیت کشورها در حوزه فناوری، انتشار اطلاعات در این حوزه و معرفی دستاوردهای فناورانه این کشورها به یکدیگر تشکیل شد.


 سایت و پلتفرم عرضه و تقاضای محصولات فناورانه: بستری برای ارائه توانمندی‌ها و نیازهای فناورانه کشورهای عضو و رویداد‌ها ابزاری برای آشنایی سرمایه‌گذاران و سرمایه‌پذیران کشورهای عضو و بالا بردن سطح دانش و تعامل میان‌کشورها  از ابزارهای بهم‌رسانی شبکه D8tten به شمار می‌روند.


رویدادهای دنشست سرمایه‌گذاری فناوری TIM


«Technology Investment Meetin» بستری برای ارائه توانمندی‌های شرکت‌های استارت‌آپ و دانش‌بنیان کشورها و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری‌ کشورهاست. «High Council Meeting» نشست شورای عالی فرصتی برای معرفی آخرین فعالیت‌های کشورها برای توسعه فناوری، رویکردهای جدید، بررسی و بروز رسانی اطلاعات و روابط و سازمان‌های فعال میان کشورهای عضو است . «Technology Transfer Award» این رویداد جهت اعطای جایزه به بهترین قرارداد انتقال فناوری بین کشورهای عضو ایجاد شده است. « Business technology meeting» این رویدادها با هدف ارتباط بین شرکت‌ها و کسب و کارهای فعال در کشورهای عضو برگزار می‌شود. 


شناخت متخصصان و سازمان‌های بومی از فرصت ها و امکانات کشورشان بیش از دیگران است بنابراین در D8tten از هر کشور سازمانی به عنوان فوکال پوینت برای ارتباطات و تعاملات معرفی شده که از طریق سایت شبکه به آدرس D8tten.org قابل دسترسی است.


دبیرخانه مرکزی D8tten


مرکز اصلی دبیرخانه D8tten در پارک فناوری پردیس ایران یکی از بزرگ‌ترین پارک‌های فناوری منطقه قرار دارد. پارک فناوری پردیس با توجه به نقش پیشگامی که در حوزه اقتصاد فناورانه دارد فرصت‌های فراوانی را در اختیار D8tten قرار داده است و در واقع تلاش می‌کند با همکاری سایر اعضا سیاست گذاری‌ها و برنامه‌های لازم برای تبادل فناوری و به همرسانی منافع کشورهای عضو و ارتقا سطح فناوری و اقتصاد فناورانه را شناسایی کرده و به اجرا درآورد و مرکزی برای اتصال تعاملات اعضا به یکدیگر باشد.


نشست سرمایه‌گذاری فناوری (Technology Investment Meeting) یکی از رویدادهای گروه D8‌ است که دبیرخانه دائم آن در ایران و در محل پارک فناوری پردیس قرار دارد. اولین دوره این رویداد در سال 2017 به میزبانی ایران و در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد. که در آن بیش از 20 صندوق جسورانه و 200 نفر سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر حوزه فناری حضور داشتند. 


در این رویداد سه تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین شرکت شناسا با صندوق جسورانه از مالزی و انجمن جهانی سرمایه‌گذاران فرشته از ترکیه، ادغام و سرمایه‌گذاری به میزان 22 میلیون دلار در صنعت گردشگری کشور و پایه‌ریزی ایجاد شبکه میان صندوق‌های جسورانه کشورهای عضو D8 بود. 


دومین دوره نشست سرمایه گذاری فناوری در سال 2020 به میزبانی ایران و در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد. در این دوره نیز سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و فرشتگان کسب و کار خارجی از 19 کشور شامل ایتالیا، مالزی، سوییس، ونزوئلا، مصر، زیمباوه، آلمان، اندونزی، انگلیس، پاکستان، نیجریه، آمریکا، برزیل، استرالیا، اتیوپی، بنگلادش، لبنان، و هند شرکت داشتند و بالغ بر 100 سرمایه‌گذار داخلی نیز در این رویداد حضور داشتند.


رویداد TIM 2021


TIM یک رویداد بزرگ و بین‌المللی است که با هدف بالا بردن سطح کسب‌وکارهای تکنولوژی‌محور در هشت کشور اسلامی تشکیل می‌شود. این رویداد که پیش‌تر در سال‌های 2017 و 2020 برگزار شده است، در دوره سوم خود (16 و 17 فوریه 2021 - 28 و 29 بهمن ماه 1399) در دو بخش موضوعات کلی سرمایه‌گذاری و تمرکز بر تکنولوژی برگزار می‌شود.


پنل فرصت‌ها و چالش‌های سرمایه گذاری در ایران ، سرمایه‌گذاری مشترک در استارت‌آپ‌ها، تجارت بین‌الملل و فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ویژگی‌های انجل اینوستورها و موفقیت در سرمایه‌گذاری ، معرفی محورها در بخش تمرکز بر تکنولوژی، سرمایه‌گذاری در حوزه سلامت، باید ها و نباید ها و ترندها در سطح داخلی و بین‌المللی، سرمایه‌گذاری در موضوع تکنولوژی‌های مرتبط با بلاک‌چین، سرمایه گذاری با تمرکز بر علوم داده و هوش مصنوع ، اقتصاد دیجیتال، معرفی اکوسیستم استارت‌آپی در ترکیه، پاکستان و حمایت محتوایی و معنوی سازمان یونیسف در حوزه نوآوری از جمله رویدادهایی است در دور سوم نشت TIM برگزار می‌شود.


در پایان این رویداد دو روزه نیز 12 استارت‌آپ در بخش پیچ دک، کسب‌وکار خود را برای سرمایه‌گذاران معرفی می‌کنند. TIM 2021 با هدف ایجاد یک پلتفرم برای تعامل و تبادل بین سرمایه‌گذاران و ایده‌پردازان برگزار می‌شود. تبادلی که از طریق آن سرمایه‌گذاران ایده‌های مطمئن برای سرمایه‌گذاری را پیدا می‌کنند و ایده‌پردازان به منابع کافی برای اجرای ایده خود می‌رسند.


یکی دیگر از اهداف TIM انتقال تجربیات مدیران استارت‌آپ‌ها و سرمایه‌گذاران است که باعث هم‌افزایی و افزایش سرمایه‌گذاری‌های موفق در استارت‌آپ‌هاست. همچنین تسهیل تبادلات مالی و سرمایه در بین کشورهای عضو و نه محدود به همین کشورها از دیگر اهداف برگزاری این رویداد دور روزه است. 


اهمیت رویداد TIM


سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مرتبط با تکنولوژی بسیار حائز اهمیت است و  باعث توسعه اقتصادی کشورهای صاحب تکنولوژی است، با توجه به اینکه در فضای بین‌المللی حاکم بر کشور مبادلات بین‌المللی با مشکلات بسیاری مواجه می‌شود این قبیل رویدادها و نهادهای همکاری منطقه‌ای می‌تواند در حوزه مبادلات بین‌المللی راهگشا باشد و به فعالان این حوزه کمک شایانی کند. 


انتهای پیام/4021/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر