صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۴۸ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری؛

مراکز نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد

مراکز نوآوری مهندسی پلیمر و رنگ ، مهندسی هوافضا و عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر امروز با حضور سورنا ستاری و سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد.
کد خبر : 560679

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا به نقل از  روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حاشیه این مراسم گفت: ایجاد مراکز نوآوری و فناوری از دو سال گذشته در دانشکده‌های دانشگاه آغاز شد که فعالیت این مراکز جدا از فعالیت‌های مربوط به برج فناوری ابن سینا و برج فناوری شماره  دو دانشگاه بوده که درحال تجهیز است.


وی افزود: برج‌های فناوری در حاشیه دانشگاه خیلی مفید هستند اما برنامه داشتیم در دل دانشگاه نیز مراکز فناوری داشته باشیم تا اساتید و دانشجویان بیشتر در این حوزه فعالیت کنند.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: این مدل در هیچ دانشگاهی پیاده‌سازی نشده و دانشگاه صنعتی امیرکبیر اولین دانشگاه در کشور است که این مدل را اجرایی کرده است.


معتمدی گفت: با افتتاح این سه مرکز درحال حاضر 9 مرکز نوآوری و فناوری در دانشکده‌های دانشگاه راه‌اندازی شده است که برنامه داریم در دیگر دانشکده‌ها نیز این مراکز راه‌اندازی شوند.


وی خاطرنشان کرد: در این مراکز فعالیت‌های مربوط به پیش رشد انجام می‌شود پس از آن در برج فناوری ابن سینا و برج فناوری شماره دو دانشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان شکل می‌گیرند و پس از اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان به بلوغ لازم رسیدند جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد می‌شود که تاکنون نیز چندین سرمایه‌گذار خصوصی برای این فعالیت اعلام آمادگی کرده‌اند.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: تفاضای پردیس نوآوری و فناوری دانشگاه به وزارت علوم ارسال شده و درحال پیگیری موضوع هستیم. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای راه‌اندازی مراکز فناوری دانشکده‌های این دانشگاه کمک‌های خوبی داشته‌اند به نحوی که فضای فیزیکی و بخشی از نیازها از سوی دانشگاه تامین و تجهیز مراکز با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شده است.


معتمدی افزود: توسعه مراکز رشد و فناوری بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است. در برج فناوری ابن سینا فارغ‌التحصیلان و شرکت‌های بیرون از دانشگاه فعالیت دارند و به دنبال این بودیم که دانشجویان و اساتید داخل دانشگاه نیز در زمینه نوآوری و فناوری فعالیت بیشتری داشته باشند که برنامه‌ریزی کردیم تا در هر دانشکده مرکز نوآوری احداث شد.


وی ادامه داد: امسال در قراردادهای صنعتی چهار برابر سال گذشته قرارداد منعقد شد که نشان می‌دهد ما با موفقیت به سمت دانشگاه نسل سوم و تاثیرگذاری در گردش اقتصادی کشور حرکت کرده‌ایم و هم اکنون ۲۹۸ شرکت دانش‌بنیان در این دانشگاه فعالیت می‌کنند.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ دومین برج فناوری دانشگاه نیز با حمایت معاونت علمی راه‌اندازی می‌شود.


سورنا ستاری در حاشیه افتتاح سه مرکز نوآوری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حرکت جدیدی که برای توسعه مراکز نوآوری و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه‌ها آغاز شده که به درآمدزایی دانشگاه‌ها کمک بسیاری کرده است.  دانشگاه‌ها از این طریق می‌توانند خود را تامین کنند و این اقدامات می‌تواند به یک فرهنگ عمومی در راستای حمایت از ساخت داخلی، تولید فناوری و نزدیکی دانشگاه به مردم و تاثیرگذاری دانشگاه در جامعه تبدیل شود که سیاست اصلی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.


در حاشیه این مراسم معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از چهار مرکز نوآوری فعال در دانشکده‌های انرژیک، مهندسی برق، نفت و مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید کرد. ستاری همچنین از دستگاه میکروسکوپ الکترونی عبوری (TN) که برای آزمایشگاه برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به تازگی خریداری شده نیز بازدید کرد.


در ادامه این مراسم صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران دانشگاه صنعتی امیر کبیر در راستای حمایت مالی از طرح‌ها افتتاح شد. پنج مرکز نوآوری تخصصی از سال گذشته در دانشکده‌های برق، مکانیک، پزشکی، نساجی و کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعالیت می‌کردند که با افتتاح سه مرکز جدید،  تعداد مراکز نوآوری این دانشگاه به هشت رسیده است.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر