صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۳۴ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۹

آئوریس کانادایی تهدیدی برای حیات انسان‌ها/ کرونا آخرین ویروس همه‌گیر در جهان است؟

شناسایی نوعی عفونت قارچی در کانادا دانشمندان را از بابت شیوع مجدد بیماری همه‌گیر در جهان نگران کرده است.
کد خبر : 560649

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد همه‌گیری ویروس کرونا تنها عامل تهدیدکننده حیات بشر نیست و در آینده احتمال شیوع بیماری‌های ویروسی دیگری نیز وجود دارد. یکی از این بیماری‌ها که برخی از متخصصان ویروس‌شناسی آن را تهدید جدی برای سلامتی انسان‌ها می‌دانند نوعی قارچ به نام آئوریس کانادایی(Candida Auris) است.


بررسی‌ها حاکی از آن است که این نوع عفونت قارچی بسیار خطرناک است و اگر وارد جریان خود شود می‌تواند عملکرد عادی قسمت‌های مختلف بدن را دچار اختلال کند و موجب مرگ فرد آلوده شود. اگر کنترل‌های بهداشتی استاندارد بر شبکه آبرسانی مناطق شهری و روستایی اعمال نشود احتمال ورود این نوع قارچ به لوله‌های آب و آلوده شدن جمعیت زیادی از مردم وجود دارد.



عفونت قارچی آئوریس کانادایی اولین بار در سال 2009 شناسایی شد و از آن زمان تاکنون دچار جهش‌های متعددی شده است. پزشکان هنوز موفق نشدند دارو یا واکسنی برای درمان قطعی بیماری ناشی از این قارچ کشف کنند. یکی از مواردی که موجب نگرانی بیشتر ویروس‌شناسان در مورد این عفونت قارچی شده است ماندگاری بالای آن روی سطوح مختلف است و بسیار از مواد ضدعفونی کننده نیز قدرت از بین بردن آن را ندارند.


هیچ مدرکی برای چگونگی ایجاد این عفونت قارچی وجود ندارد. گروه‌های مختلفی از پزشکان آئوریس کانادایی بیماری خطرناک برای سلامت انسان‌ها می‌دانند و معتقدند اگر دستورالعمل‌های بهداشتی در سراسر دنیا رعایت نشود ممکن است ویروس بعدی که در کشورهای مختلف همه‌گیر می‌شود این نوع قارچ باشد. قطعاً انسان‌ها امروز بیش از هر زمان دیگری به تحقیق و توسعه راه‌های مقابله با بیماری‌های ویروسی نیاز دارند تا روند عادی زندگی حفظ شده و آیندگان نیز فرصت زیستن روی کره زمین را داشته باشند.


انتهای پیام/4144/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر