صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۲۴ - ۰۱ بهمن ۱۳۹۹
زالی عنوان کرد؛

رشد شاخص‌های ابتلا به کرونا در تهران/ مرگ و میر کودکان افزایش پیدا کرده است

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلان‌شهر تهران، از رشد شاخص مرگ و میر کودکان زیر ۱۰ سال و مبتلایان بالای ۸۰ سال نسبت به اسفند ۹۸ خبر داد.
کد خبر : 558210

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا  ، علیرضا زالی، از افزایش ۱.۸ درصدی تمامی شاخص‌های ابتلای به کرونا نسبت به هفته گذشته خبر داد و گفت: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد موارد بستری مبتلایان به کووید ۱۹، با ۴.۸ رشد نسبت به روز قبل، ۲۸۴ بیمار گزارش شده است که از این تعداد ۸۵ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.


وی ادامه داد: در روز گذشته بالغ بر ۴ هزار نفر به‌صورت سرپایی به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کردند که هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد سهم بخش درمانی و مابقی سهم بخش بهداشتی استان تهران بوده است. همچنین ۲۵۶ بیمار نیز ترخیص شدند.


زالی، تعداد کل موارد بستری در بیمارستان‌های پایتخت را هزار و ۸۷۷ بیمار اعلام کرد و افزود: ۷۱۸ بیمار از این تعداد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.


وی عنوان کرد: طی هفته گذشته، ۴۱ درصد موارد بستری و ۷۴ درصد موارد مرگ و میر در افراد بالای ۶۰ سال رخ داده است. همچنین میزان مرگ و میر در کودکان زیر ۱۰ سال در دی ماه، ۴.۴ درصد گزارش شده که این آمار در اسفندماه سال گذشته ۰.۵ درصد بوده است. از طرفی میزان مرگ و میر در افراد بالای ۸۰ سال در دی ماه ۲۹ درصد گزارش شده که این آمار در اسفندماه سال گذشته ۲۳ درصد بوده است. البته در هفته گذشته در رده سنی بین ۵۰ تا ۶۰ سال با کاهش آمار ابتلاء روبه‌رو بوده‌ایم.


وی افزود: با توجه به افزایش شاخص مراجعه سرپایی، اگر این شرایط پیوستگی داشته باشد و منجر به افزایش تعداد بستری و مرگ و میر شود، در نیمه دوم بهمن ماه موج بعدی بیماری را خواهیم داشت.


زالی در خصوص تصمیمات اخیر مبنی بر بازگشایی های برخی مراکز علی‌رغم شکننده بودن وضعیت پایتخت، اظهار کرد: شتابزدگی در روند لغو محدودیت‌ها در این شرایط بی ثبات، می‌تواند بازگشت موج بیماری را به همراه داشته باشد. از طرفی روز گذشته بالغ بر ۹۸۵ هزار نفر از مترو استفاده کردند که صرفاً ۲۹۰ هزار نفر در خط ۱ تردد داشتند و این آمار خطرناکی است.


وی در پایان تصریح کرد: ریتم بازگشایی‌ها باید متوازن‌تر، منطقی‌تر و با شیب ملایم‌تر صورت گیرد، به ویژه در پایتخت که شرایط ناپایدارتر و شاخص‌ها روبه افزایش هستند.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر