صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۱ - ۳۰ دی ۱۳۹۹
حکیمی در گفتگو با آنا:

کنسرسیوم قدرت مراکز تحقیقاتی را 10 برابر می‌کند/ لزوم تقویت ارتباط با صنایع و انجام طرح‌های برون‌دانشگاهی

رئیس مرکز تحقیقات انرژی‌های تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی دماوند گفت: تشکیل کنسرسیوم قدرت چانه‌زنی مراکز تحقیقاتی را 10 برابر می‌کند و احتمال کارهای بزرگ‌تر و بهتر در ارتباط با صنایع تقویت می‌شود.
کد خبر : 557833

سیدمهدی حکیمی با توجه به تشکیل دبیرخانه کنسرسیوم انرژی‌های نو و تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی در بوشهر در گفتگو با خبرنگار گروه استان های خبرگزاری آنا درباره نحوه همکاری مرکز تحقیقاتی انرژی‌های تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با دبیرخانه این کنسرسیوم و اهدافی که دنبال می‌شود، اظهار کرد: قرار است در جلسه اعضای این کنسرسیوم تقسیم وظایف با هماهنگی واحد بوشهر و سایر واحدهایی که عضو این کنسرسیوم هستند، انجام شود.


وی افزود: هنوز به‌صورت مشخص نیست که این تقسیم وظایف و کارها به چه صورتی است؛ چراکه هدف اصلی این است که از یک‌سری موازی‌کاری‌ها پرهیز شود؛ چراکه ممکن بود مرکز تحقیقاتی واحد دماوند یک‌سری کارها را پیش ببرد و همزمان به‌طور مثال مرکز تحقیقات مواد و انرژی واحد دزفول هم همان برنامه‌ها را دنبال کند؛ بنابراین هدف این است که برآیندها به هم کمک کند تا نتایج بهتری حاصل شود.


رئیس مرکز تحقیقاتی انرژی‌های تجدیدپذیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در پاسخ به این پرسش که انتظار حصول چه نتایجی را از این کنسرسیوم دارید، بیان کرد: اکنون انتظاراتی که از مراکز تحقیقاتی وجود دارد، بیشتر در دو حوزه است. یکی در راستای طرح‌های برون‌دانشگاهی و تقویت ارتباط با صنایع و انتظار دوم هم در راستای یک‌سری تفاهم‌نامه‌ها با ارگان‌های شناخته‌شده دانشگاهی و صنعتی بوده و هدف هر دو نیز درآمدزایی است.


تشکیل کنسرسیوم قدرت چانه‌زنی مراکز تحقیقاتی را 10 برابر می‌کند


حکیمی عنوان کرد: این کنسرسیوم باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که در حوزه تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت به مجموعه قوی‌تر و بزرگ‌تری تبدیل شویم و به‌طور مثال به جای اینکه از سمت مرکز تحقیقات واحد دماوند بخواهیم در یک مناقصه شرکت کنیم، از سوی این کنسرسیوم و با ظرفیت 10 برابر وارد مناقصه می‌شویم و در نهایت قدرت چانه‌زنی هم 10 برابر خواهد شد؛ بنابراین در این‌صورت احتمال اینکه بتوان کارهای بزرگ‌تر و بهتری را در ارتباط با صنایع گرفت، تقویت می‌شود.


وی توضیح داد: مرکز تحقیقاتی انرژی‌های تجدیدپذیر واحد دماوند برنامه‌های خود را بیشتر منوط به برگزاری جلسه کرده است تا نقشه راه و چارچوب کلی مشخص شود و ما خودمان را با آن نقشه هماهنگ کنیم؛ اما فعالیتی که در این چند ساله داشتیم، در شهرهای اطراف به‌ویژه تهران و استان مازندران با صنایع مختلف ارتباطات خوبی را ایجاد کرده‌ایم و در این حوزه‌ها می‌توانیم یک‌سری فعالیت‌ها را مانند گذشته انجام دهیم.


رئیس مرکز تحقیقاتی انرژی‌های تجدیدپذیر واحد دماوند درباره تازه‌ترین فعالیت این مرکز خاطرنشان کرد: جدیدترین فعالیتی که منجر به یک طرح برون‌دانشگاهی شده، این است که با شرکت توزیع نیروی غرب مازندران قراردادی 110 میلیون تومانی را منعقد کرده‌ایم که مفاد آن شامل یک‌سری کارهای مطالعاتی است و بیشتر به‌عنوان مشاوره در بحث انرژی با این شرکت به توافق رسیده‌ایم.


حکیمی اضافه کرد: این طرح در مراحل اولیه قرار دارد و موضوع ضمانت‌های آن انجام شده و بخش‌های امضای قرارداد و ... در حال انجام است. به‌دلیل اینکه یک طرح هم در گذشته با همین شرکت (شرکت توزیع نیروی غرب مازندران) به مبلغ 150 میلیون تومان داریم و حدود 80 درصد پیشرفت داشته است و با توجه به اینکه از عملکرد مرکز تحقیقاتی انرژی‌های تجدیدپذیر واحد دماوند رضایت داشتند، قرارداد دوم هم پیشنهاد و منعقد شد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر