صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

آنچه زنان باردار باید درباره واکسن کرونا بدانند

زنان در دوران بارداری بیش از هر زمان دیگری در برابر خطر ابتلا یه ویروس کرونا آسیب‌پذیر هستند و واکسیناسیون احتمالاً بهترین روش برای جلوگیری از ابتلا به کووید۱۹ در این دوران است.
کد خبر : 556833

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، زنان در دوران بارداری بیش از هر زمان دیگری در برابر خطر ابتلا یه ویروس کرونا آسیب‌پذیر هستند و واکسیناسیون احتمالاً بهترین روش برای جلوگیری از ابتلا به کووید۱۹ در این دوران است.


انجمن متخصصان زنان و زایمان آمریکا می‌گوید واکسن کووید نباید از زنان باردار دریغ شود و هر زن بارداری باید در مورد خطرات و مزایای فردی آن با پزشک یا مسئول مراقبت‌های بهداشتی خود صحبت کند.


دولت آمریکا در مجوز اضطراری که برای واکسن فایزر و مدرنا صادر کرده و هم اکنون برای گروه‌های اجتماعی اولویت‌دار استفاده می‌شود، بارداری را به عنوان مانع برای تزریق واکسن ذکر نکرده است.


انجمن متخصصان زنان و زایمان می‌گوید این گروه از زنان پیش از تزریق واکسن نیاز به مشاوره پزشکی دارند زیرا واکسن کرونا هنوز به طور دقیق رویزنان در دوران بارداری آزمایش نشده است. با این حال شواهد نشان می‌دهد که در برخی موارد زنان بدون این که از بارداری خود خبر داشته باشند یا آن را اعلام کرده باشند، واکسن دریافت کرده و پزشکان از ایمنی و اثربخشی آن در بدن‌شان اطمینان و رضایت داشته‌اند.


انتظار می‌رود شرکت‌های واکسن‌سازی از جمله فایزر و بیون‌تک در آینده آزمایش‌های بیشتری را در زمینه کارآیی و سلامت واکسن‌های خود روی همه افراد به ویژه زنان باردار آغاز کنند.


تأثیر بر جنین


کارشناسان می‌گویند هیچ دلیلی وجود ندارد که فکر کنیم این دو واکسن مجاز، به جنین آسیب می‌رسانند. دکتر دنیس جامیسون، رئیس بخش زنان و زایمان دانشکده پزشکی دانشگاه اموری می‌گوید که این واکسن‌ها حتی ممکن است جنین را در برابر ابتلا به کووید۱۹ محافظت کنند، گرچه هنوز چنین چیزی اثبات نشده است.


این تفکر خوش‌بینانه تا حدی ناشی از تجربه واکسن آنفلوانزا و سرفه سیاه است که برای استفاده در بارداری تأیید شده و نوزادان و مادران آنها را از ابتلا به این بیماری‌ها محافظت می‌کند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر