صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۲۰ دی ۱۳۹۹
رهبران بحرینی در گفتگو با آنا:

شیخ نمر ابوذر شبه‌جزیره عربستان بود/ پیروزی‌های بزرگ و پی‌درپی در منطقه ثمره خون این عالم بزرگ

رهبران بحرینی با تمجید استقامت و استواری شیخ نمر باقر النمر در برابر آل سعود، وی را ابوذر شبه‌جزیره عربستان نامیدند که خون او پیروزی‌های بزرگی را در منطقه رقم زده است.
کد خبر : 555271

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، مقام‌های آل سعود اوایل سال ۲۰۱۶ شیخ «نمر باقر النمر» را به بهانه انتقاد از رژیم حاکم عربستان برای محدود کردن آزادی بیان در این کشور اعدام کردند. در بحرین نیز وضعیت مشابهی برای منتقدان نظام حاکم از سال ۲۰۱۱ تاکنون وجود دارد و با بحران نارضایتی‌های عمومی ناشی از سیاست‌های ظالمانه رژیم آل خلیفه مواجه هستند.


طبعاً به شهادت رساندن شیخ نمر، تبلور مظلومیت شهدای در راه انقلاب است و آنچه رژیم آل سعود انجام داد، چیزی جز خون‌ریزی، عملیات انتقام، تبعیض، فرقه‌گرایی، حاشیه‌سازی و سیاست خاموش کردن دهان‌ها و انتقام‌جویی از  شهروندان نیست.


تکریم شیخ نمر حجم ظلمی را که بر او انجام شد، نمایان می‌کند و شکی نیست این، نمونه‌ای بارز از تبعیض علیه شهروندان سعودی است که در شهرهای شیعه‌نشین «قطیف» و «الاحساء» رخ می‌دهد.


«جواد عبدالوهاب»، فعال رسانه‌ای مقیم لندن و تحلیلگر سیاسی بحرین در گفتگو با خبرنگار حوزه غرب آسیا و محور مقاومت گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا گفت: شهید آیت‌الله نمر رهبری شجاع و برجسته در منطقه بود که به‌دلیل سرکوب شدید رژیم‌ سیاسی حاکم در عربستان از فیض حضور و راهنمایی‌هایش محروم شدیم.



وی افزود: انقلاب او مبتنی بر بصیرت و استواری بود و این شجاعت را داشت که با توجه به آرمان‌هایش، آل‌سعود را در خانه خود به چالش بکشد.


شیخ «عبدالله الدقاق»، روحانی بحرینی و نماینده شیخ «عیسی قاسم»، رهبر شیعیان بحرین در ایران نیز گفت: شيخ نمر شیر میدان نبرد بود و این شهید با طیف گسترده‌ای از خصوصیات متمایز است، ازجمله اینکه صداقت لهجه داشت و با خدا معامله می‌کرد.



وی عنوان کرد: شیخ نمر را می‌توان ابوذر شبه‌جزیره عربستان دانست، زیرا در زمانی از حق و حقیقت سخن به میان می‌آورد که همه سکوت کرده بودند.  این شهید بزرگوار غیرت و شجاعت داشت و ما بحرینی‌ها او را از خود می‌دانیم. شیخ نمر دارای عزت و کرامت بود و کسانی که او را دیده‌اند، می‌دانند که با عزت و اقتدار با موضوعات برخورد می‌کرد.


«ابراهیم العرادی»، رئیس دفتر سیاسی ائتلاف 14 فوریه بحرین درباره شخصیت رهبر شیعیان عربستان تأکید کرد: شهید نمر در کنار انقلابیون بحرین ایستاد، ایستادگی جاودان، خاص و متفاوت از سایر موضع‌گیری‌های منطقه‌ای؛ گویی برای حمایت از مردم بحرین لباس کربلا را پوشیده بود.



وی افزود: خون شیخ النمر پیروزی‌های بزرگی را در منطقه رقم می‌زند و شاهد پیروزی پس از پیروزی خواهیم بود.  باید گفت نظام ظلم و رژیم ظالم سعودی به‌دلیل استبداد و تجاوزگری‌هایش رو به زوال است و ملت بحرین این عالم جلیل‌القدر را تکریم می‌کنند.



«سید مرتضی السندی»، از رهبران جریان «وفای اسلامی» بحرین درباره استقامت و ایستادگی شیخ نمر تصریح کرد:  رهبر شیعیان عربستان در برابر سخت‌ترین تحولات ایستاد و مقاومت کرد.  دردها و رنجها او را از پای درنیاورد و یک‌تنه مقابل حکومت ظالم سعودی ایستاد. شهید نمر با مواضع محکم و شجاعانه خود، صداقت را مجسم می‌کرد، زیرا وی یکی از چهره‌هایی است که مفاهیم قرآن را به‌خوبی فراگرفته و تمام عمر خود را برای خدا گذرانده است.


سندی گفت: آنچه شخصیت شهید نمر را متمایز می‌کرد، این بود که مفاهیم قرآنی را فقط در ذهن خود حبس نمی‌کرد، بلکه آن را به اقدام عملی تبدیل می‌کرد و واقعاً مرگ و زندگی را دست خدا می‌دانست. شیخ نمر به شهادت رسیده، اما مکتب و تفکرش همچنان زنده و جاودان است.


«راشد الراشد»، از رهبران شاخص بحرینی عنوان کرد: موضع شهید شیخ نمر باقر النمر در قبال انقلاب بحرین موضعی اصولی و برگرفته از سبک زندگی وی است. نمی‌توان مواضع وی را از سبک زندگی مبارزاتی‌اش جدا کرد، زیرا این رویکرد مظهر اقداماتی است که شهید نمر آن را دنبال می‌کرده است.



وی افزود: شهید نمر عالمی ربانی بود که مفاهیم قرآن و روایات اهل‌بیت (علیهم السلام) را عینی می‌کرد و فردی مذهبی و فعال بود. رهبر شیعیان عربستان از نظر احساسی، عاطفی یا منعطف موضع خود را درباره انقلابیون بحرین ایراد نکرد؛ بلکه موضع‌گیری‌ او همان‌طور که برخی‌ به‌درستی تصور می‌کنند، موضع‌گیری منطقی و قاطع بود که نشئت‌گرفته از دیدگاه مبتنی بر بصیرت و عملکرد قانونی وی است.


انتهای پیام/4033/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر