صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۴ - ۱۷ دی ۱۳۹۹
مجید نیلی احمدآبادی:

تعیین سیاست‌های کارآمد با «داده‌کاوی به توان علوم شناختی» میسر می‌شود

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: با استفاده از داده‌کاوی به توان علوم شناختی می‌توان سیاست‌های کارآمدی برای ارتقای کیفیت و اثربخشی سیستم‌ها تعیین کرد.
کد خبر : 554651

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، مجید نیلی احمدآبادی در مراسم شناخت و تحلیل گفتمان و رفتار جامعه ایرانی در بحران کرونا که ظهر امروز در معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، بیان کرد: داده‌کاوی به توان شناختی یکی از موضوعات بسیار مهم در دنیا به شمار می‌رود. این رویداد به منظور تحریک جامعه علمی، دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان برای توجه به فناوری جدیدی است که به تازگی در جهان ظهور کرده است. 


وی افزود: این فناوری جدید پساهوش مصنوعی یا پساIA نام دارد به این معناست که هوش مصنوعی قدرت داده‌کاوی اطلاعات دنیای امروزی را به تنهایی ندارد، بنابراین برای انجام این کار  در کنار مدل‌های هوش مصنوعی از مدل‌های شناختی نیز استفاده می‌شود. برای مثال، آموزش در گذشته به شکل تکلیف و امتحان انجام می‌شد و ارزیابی تحلیلی از آن صورت نمی‌گرفت.


دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری گفت: حال حجم عظیمی از داده از فراگیران دانش گرفته می‌شود. اگر از داده‌کاوی به توان شناختی برای تحلیل این داده‌ها استفاده شود، می‌توان کیفیت و اثربخشی سیستم آموزشی را افزایش داد.


نیلی احمدآبادی با اشاره به این که تحلیل اطلاعات با استفاده از داده‌کاوی به توان شناختی را می‌توان در حوزه‌های دیگر از جمله مدیریت منابع انسانی، برندینگ، بازاریابی و حمکرانی پیاده‌سازی شود، بیان کرد:  با استفاده از این روش می‌توان سیاست‌های کارامد تعیین کرد تا اثربخشی هر سیستمی را افزایش داد، این امر حتی سرعت شرکت‌ها و کسب‌وکارها را نیز افزایش می‌بخشد. 


وی افزود: تجارت بزرگی پشت داده‌کاوی به توان شناختی خوابیده است که هدف ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی نیز رسیدن به این تجارت و تغییراتی است که نظام داده‌کاوی در کشور ایجاد می‌کند.


در دوره اول رقابت شناخت و تحلیل گفتمان و رفتار جامعه ایرانی در بحران کرونا 88 تیم شرکت کردند که 67 مورد از آنها به در مرحله اول پذیرفته شدند. سه تیم برگزیده و از 10 تیم شایسته نیز تقدیر شد.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر