صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۴ - ۱۵ دی ۱۳۹۹

غذاهایی که برای قلب خطرناک هستند

متخصصان حوزه سلامت و تغذیه هشدار می‌دهند چربی‌های ترانس به اندازه چربی‌های اشباع شده برای سلامت قلب خطرناک است.
کد خبر : 554149

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، مطالعه جدید دانشمندان در مرکز کنترل بیماری نشان می دهد که غذاهای ناسالم به قلب آسیب می رساند.


از جمله این موارد، غذاهای کنسرو شده با مواد غلیظ کننده و تثبیت کننده ها و نوشابه های شیرین با شربت ذرت با فروکتوز بالاست که به قلب ضرر می رساند.


ژانگ متخصص اپیدمیولوژیک پیش از انتشار مطالعه خود در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا در ماه اکتبر گفت: این غذاها به طعم بسیار خوشمزه ای طراحی شده اند اما برای قلب مضر هستند.


غذای فرآوری شده فوق العاده خوشمزه هستند، افرادی که هر روز غذا‌های فوق فرآوری شده می‌خورند، می‌توانند ۵۰۰ کالری بیشتر در روز بخورند.


غذا‌های اصلی مانند سبزیجات، لوبیا، گوشت، پنیر‌ها و سایر غذا‌ها نمونه‌هایی از غذا‌های فرآوری نشده یا کم پردازش هستند که کنسرو آن‌ها خطرناک هستند.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر