صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۵۷ - ۱۳ دی ۱۳۹۹
حجت الاسلام‌والمسلمین رستمی تاکید کرد؛

لزوم سوق دادن موضوع پژوهش‌ها و پایان‌نامه‌ها به سمت معرفی شهید سلیمانی

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: یکی از کارهای بنیادین سوق دادن پژوهش‌ها، رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها به سمت شناخت شخصیت شهید سلیمانی و شخصیت‌های شبیه به ایشان باید باشد.
کد خبر : 553544

به گزارش خبرنگار فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم نشست تخصصی برنامه‌های پژوهشی و تربیتی و مدلسازی در تربیت جوانان با معیارهای سبک زندگی شهدا اظهار کرد: در حوزه علوم تربیتی و حوزه‌های مربوط به آن، دیدگاه قرآن معطوف به معرفی الگو و توجه به الگوهای عالی است.  قرآن به پیامبر به‌عنوان اسوه  نگاه می‌کند و بر ادامه دادن این مسیر تاکید می‌کند.


رستمی با بیان اینکه نقش الگوها در علوم تربیتی و محور تعلیم و تربیت عالمانه باید تبیین شود، گفت: این نشست برای دانشگاه‌ها و اساتید دغدغه‌مند فرصت بزرگی و مسئولیت سنگینی برای معرفی شهید حاج قاسم سلیمانی است.


وی اظهار کرد: اگر اساتید بتوانند در کلاس‌های درس تخصصی ذهن دانشجویان را به مولفه‌های تربیتی این شخصیت بزرگ توجه بدهند و جریانی از توجه به الگوهای عالی به خصوص شهید سلیمانی ایجاد کنند  قطعا اتفاقات خوبی در زمینه‌های تولید محتوا و اثرگذاری رخ خواهد داد.


رستمی افزود:  یکی از کارهای بنیادین سوق دادن پژوهش‌ها، رساله‌ها و پایان نامه‌ها به سمت شناخت شخصیت شهید سلیمانی و شخصیت‌های شبیه به ایشان باید باشد.


وی تاکید کرد: از دیگر فعالیت‌هایی که طی جلسات هم اندیشی که با همکاری دفاتر نهاد و دبیران هم اندیشی قابل انجام است توجه و پرداخت به این شخصیت‌ها است.


وی ادامه داد: یک فرصت بهره بردن و استفاده داریم که معلوم نیست چقدر تکرار شود؛ جوامع نیاز به اسطوره، قهرمان و الگو برای معرفی، انگیزه دادن و به حرکت واداشتن و نشان دادن مسیرها دارد.


وی گفت: ملت‌های بزرگ اسطوره‌ها و قهرمانان بزرگی دارند و جوامعی که اسطوره ندارند با جعل خبر و قهرمان سازی این موضوع را دنبال می‌کنند. گاهی این قهرمانان جعلی تبدیل به قهرمانان کشورهای دیگر هم می‌شوند؛ سینمای هالیوود این فعالیت‌ها را دنبال می‌کند اما در صحنه‌های واقعی از این قهرمان‌ها تهی هستند.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت:  ما قهرمانی داریم که علی‌رغم شهرت گریزی و فاصله گرفتن از دیده شدن، به عنصر، نماد و قهرمانی تبدیل شدند که نه تنها ملت ایران از دیدگاه‌های مختلف بلکه ملت‌های دیگر منطقه نیز به دیده تحسین به او نگاه می‌کنند. 


وی خاطرنشان کرد: این ظرفیت در اختیار دانشگاه‌های ما و حوزه‌های مختلف علوم تربیتی، روانشناسی و دیگر رشته‌ها است که با معرفی الگوی شهید سلیمانی نقش مهمی در بسط دیدگاه‌های او داشته باشند.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر