صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۵ - ۰۵ دی ۱۳۹۹

۴۰۰۰ تغییر در کروناویروس و خطر کاهش تاثیر واکسن‌ها

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به جهش ویروس کرونا در انگلیس، گفت: در حال حاضر در قسمت اسپایک ویروس کرونا حدود ۴۰۰۰ تغییر ایجاد شده است و خطر بالقوه که وجود دارد، این است که این تغییرات تاثیر واکسن‌ها را هم کاهش دهد که البته هنوز ثابت نشده است.
کد خبر : 551262

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، دکتر ایرج حریرچی درباره جهش ویروس کرونا در انگلیس، گفت: آنچه که تاکنون دنیا درباره ویروس کرونا می‌داند، این است که بر اساس جهشی که داشته احتمال انتقال و سرایت‌پذیری را افزایش داده است و همزمان در قسمت‌هایی از انگلیس، خصوصا جنوب شرقی انگلیس با وجود این ویروس جهش یافته، شیوع بیماری افزایش یافته است.


وی افزود: البته هنوز اینکه علت شیوع و افزایش این ویروس در انگلیس، جهش اخیر است یا خیر، مشخص نشده است. یک زمانی جهش، علت افزایش شیوع ویروس است و یک زمانی علت افزایش شیوع را همراهی می کند که هنوز این موضوع از نظر علمی ثابت نشده است.


معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: در عین حال هنوز از نظر علمی هم ثابت نشده که این جهش، بیماری‌زایی بیشتری دارد یا خیر؟. به این معنا که هنوز ثابت نشده است که این جهش شدت بیماری را بیشتر می‌کند یا کمتر و مرگ و میر را بیشتر می‌کند یا کمتر. منتها نکته کلیدی این است که نشان می‌دهد که ویروس کرونا تغییرات بسیار زیادی می‌کند و خطر بالقوه آن وجود دارد.


حریرچی گفت: تاکنون ویروس کرونا هزاران تغییر کرده است که برخی از این تغییرات مهم بوده و برخی هم چندان اهمیت نداشته‌اند.


در حال حاضر در قسمت اسپایک ویروس که قسمتی است که موجب اتصال ویروس به سلول‌های انسان می‌شود، حدود ۴۰۰۰ تغییر ایجاد شده است و نشانه‌های اولیه نشان می‌دهد که اولا تغییرش موجب افزایش ابتلا شده و همچنین یک خطر بالقوه هم وجود دارد که تاثیر واکسن‌ها را هم کاهش دهد و باعث شود که نیاز به واکسن‌های دیگری باشد که البته هنوز به این مرحله نرسیده و ثابت نشده است.


منبع: جام‌جم آنلاین


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر