صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۸ - ۰۳ دی ۱۳۹۹
کلینیک آنا/8

رژیم غذایی افراد دیابتی چگونه باشد؟

یک متخصص تغذیه نوع رژیم غذایی افراد دیابتی را تشریح کرد.
کد خبر : 550775

مهدی احتشامی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با اشاره به این که در فرد نرمال قند خون ناشتا کمتر از ۱۰۰ است؛ بیان کرد: افرادی‌که بدنشان انسولین در بدنشان از بین رفته و یا نسبه به آن مقاوم می‌شود قندخونشان به‌طور معمول بین ۹۶ تا حدود ۱۱۲ میلی‌گرم در دسی لیتر می‌شود و به بیماری دیابت مبتلا می‌شوند که در صورت درمان نشدن این بیماری خود باعث بیماری‌های قلبی، کلیوی، سکته، نابینایی و صدمه به سیستم عصبی می‌شود.


وی در خصوص خوراکی‌های مضر برای افراد دیابتی گفت: بیماران دیابتی باید از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا، مانند غذا‌های شور، کالباس، سوسیس، پنیر پیتزا، چیپس، پفک و غذا‌های کنسروی و هم چنین موادغذایی پرچرب حاوی کلسترول بالا و یا اسید‌های چرب ترانس، مانند لبنیات پرچرب، کره، خامه، غذا‌های سرخ شده، گوشت‌های قرمز پرچرب و روغن جامد خودداری کنند.


این متخصص تغذیه بیان‌کرد: قند‌های ساده نظیر قند و شکر، عسل، مربا، انواع شیرینی، نوشابه‌های گازدار، انواع بستنی و آب میوه‌های تجاری نیز برای افراد مبتلا به دیابت مضر است.


احتشامی در مورد این‌که افراد دیابتی باید کدام مواد را در رژیم غذایی خود بیشتر مصرف کنند، اظهار کرد: تمامی سبزیجات به خصوص سبزیجات تیره رنگ و برگ‌دار، مصرف متعادل میوه‌ها، حبوبات، نان‌های سبوس‌دار مانند نان سنگک، شیر و ماست کم‌چرب، روغن زیتون و گردو، ماهی و غذا‌های دریایی به افراد دیابتی توصیه می‌شود.


انتهای پیام/4148


انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه دیابت
ارسال نظر