صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۰۶ - ۰۲ دی ۱۳۹۹
امینی تشریح کرد؛

همگرایی متولیان تولید علم و تحقیق با مدیران اجرایی ضامن توسعه و پیشرفت کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، همگرایی متولیان تولید علم و تحقیق با مدیران اجرایی و تصمیم‌سازان را در امور حیاتی و زیربنایی متضمن توسعه و پیشرفت منطقه دانست.
کد خبر : 550654

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سنندج، قرارداد تدوین و انتشار دانشنامه بزرگ سنندج میان شهرداری سنندج و مرکز تحقیقات کردستان‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان به امضای شهردار سنندج در مقام سفارش‌دهنده و رئیس این دانشگاه به عنوان نماینده نهاد تولیدکننده این اثر رسید.


این نشست با حضور جهانشیر امینی دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، امید ورزنده رئیس مرکز تحقیقات کردستان­‌شناسی این دانشگاه، اعضای شورای اسلامی شهر سنندج، حشمت‌الله صیدی شهردار سنندج برگزار شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در این نشست گفت: دانشگاه جزئی علمی از ساختار و هرم جامعه است و وظیفه داریم در خدمت ارتقای سطح علمی و فرهنگی مردم و شهر باشیم، از این رو برای اثرگذاری بر اجتماع نیازمند همکاری با نهادهای دیگر در بخش اجرایی و عملیاتی هستیم.


دانشگاه و جامعه تفکیک ناپذیرند


جهانشیر امینی با بیان اینکه دانشگاه و جامعه تفکیک ناپذیرند، اضافه کرد: بخش اجرایی شهرداری و دانشگاه باید دست به دست هم دهند.


وی با اشاره به وجود تفاوت‌ها در اساس خلقت الهی و لزوم بهره بردن از این تنوع و تکثر در اعتلای اجتماعی و پیوستگی همه اجزای جامعه به همدیگر در مسیر رشد و تکامل بر ضرورت گسترش زمینه‌های همکاری و مشارکت در امور میان دانشگاه و شهرداری تأکید کرد و خواستار تعمیم این الگو به سایر دستگاه‌های اجرایی شد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با اشاره به جمعیت آماری اعضای هیئت علمی در رتبه‌های استادی و دانشیاری در مراکز دانشگاهی به‌عنوان ذخایر علمی، وجود آنان را به مثابه تکیه‌گاهی محکم برای تأثیرگذاری بیشتر در سایر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی و منشأ عملکرد علمی منجر به تولید ثروت و درآمدزایی برای جامعه ارزیابی کرد.


امینی، همگرایی متولیان تولید علم و تحقیق با مدیران اجرایی و تصمیم‌سازان را در امور حیاتی و زیربنایی متضمن توسعه و پیشرفت کشور دانست و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان با 400 عضو هیئت علمی در استان سهم زیادی در توسعه علمی  دارند.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر