همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با انجمن صنایع فرآوردههای لبنی ایران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، حسین کلانتری در مراسم امضای تفاهمنامه امنیت غذایی فرآوردههای لبنی میان انجمن صنایع فرآوردههای لبنی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی که در دفتر انجمن به امضا رسید، گفت: این تفاهمنامه در راستای چشمانداز و سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی ایران بهمنظور اجرای طرح جامع امنیت غذایی کشور و نیل به وضعیت مطلوب و توسعه کاربردی دانشبنیان امنیت غذایی برای تحقق مطالبه مقام معظم رهبری با توجه به سیاستهای کلی ابلاغی اقتصاد مقاومتی امضا شد.
وی افزود: هدف از انعقاد این تفاهمنامه، استفاده از تواناییهای علمی و توسعه همکاریهای آموزشی، تحقیقاتی و فناوری برای استمرار ارتباط سازمانیافته بهمنظور برطرف کردن نیازهای متقابل و افزایش امنیت غذایی در حوزههای لبنی، غذایی و فرآوردههای بیولوژیک و نیل به وضعیت مطلوب و توسعه کاربردی – دانشبنیان در این زمینه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی مطرح کرد: برای تحقق همکاری و اجرای مفاد تفاهمنامه، کارگروه مشترکی با عضویت نمایندگان منتخب طرفین (مدیران و متخصصان) تعیین و به طرف مقابل معرفی میشوند.
بهگزارش آنا، وحید مفید نایب رئیس هیئت مدیره انجمن بهعنوان نماینده انجمن و پروانه جعفری عضو هیئت علمی پژوهشکده امنیت غذایی بهعنوان نماینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برای پیگیری و اجرایی شدن مفاد تفاهمنامه، معرفی شدند.
در جلسه امضای تفاهمنامه رضا باکری دبیر انجمن، میراسلام تیموری رئیس هیئت مدیره انجمن، وحید مفید نایب رئیس هیئت مدیره انجمن، حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، افشین اسماعیلیفر رئیس پژوهشکده امنیت غذایی، علیرضا رحیمی رئیس مرکز نوآوری صنایع خلاق دانشگاه و پروانه جعفری عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک حضور داشتند.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/