پنیرهای پرکاربرد پیتزا در دنیا/ کیفیت غذایی را فدای کشآوردن پنیرپیتزا نکنید
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، پنیر یکی از مواد اصلی پیتزا و لازمه حالت خاص آن یعنی کشآمدن است. گرچه پنیرهای مختلف برای پیتزا و فستفودها کاربرد دارد اما بهترین انتخاب، «پنیر موزارلا» است. در واقع، بافت کاملا نرم و کش سان موزارلا دلیل این ویژگی خواهد بود. البته کش آوردن پنیر پیتزا که در تبلیغات روی آن تاکید زیادی می شود، به دلیل داشتن چربی زیاد برای سلامت مفید نیست. در ادامه به بررسی این موضوع می پردازیم :
موزارلا
پارمسان
گِرویر
اِمانتِل
«اِمانتل» یکی دیگر از پنیرهای معروف سوئیسی است که طعم بسیار تند و چربی زیادی دارد. معمولا بهتنهایی برای پیتزا استفاده می شود اما همراه موزارلا نیز بسیار خوشطعم خواهدبود.
خصوصیات «موزارلا»؛ بهترین انتخاب برای پیتزا
پنیر پیتزا چرب است
بعد از مدتی لخته ها را می زنند تا قسمت مایع از آن جدا شود سپس از آب جدا و پرس می کنند. بافت پنیر کمی کش دار و لاستیک مانند و با حرارت دادن حالت کش آمدن بیشتر می شود. در محدوده pH مناسب پنیر قابلیت کشش بهتری پیدا می کند.
ترکیبات پنیر پیتزا
استفاده پنیر پیتزا با سبزی های پخته یا خام فراوان باعث می شود مواد ناسالم پنیر پیتزا کمتر جذب شود
پنیر پیتزا حاوی مقدار قابل توجهی سدیم است که 33 درصد سدیم مورد نیاز روزانه و در واقع از نظر تأمین عوامل خطرساز برای سلامت بسیار قابل توجه تر از عوامل مؤثر بر سلامتی است.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/