تولید «بیوالکل اتانول» از ملاس چغندرقند/ 3 هزار لیتر «الکل اتیلیک» از مخلوطهای ناخالص استخراج شد
مجید مظفری در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، تازهترین فعالیتهای مرکز تحقیقات مواد اولیه داروهای گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در 10 ماه فعالیت این مرکز از 12 بهمن 1398 تاکنون را تشریح و اظهار کرد: 400 اصله نهال گیاهان دارویی لوندر(اسطوخودوس) و رزماری در مزرعه تحقیقاتی این دانشگاه برای نخستینبار برای مصارف صنعتی و دارویی در اسفند 1398 کاشته شد.
وی ادامه داد: با شیوع بیماری منحوس کرونا موفق شدیم با بهکارگیری امکانات آزمایشگاه و تعمیر و بازسازی برج تقطیر که سالها بلااستفاده مانده بود، حدود 3 هزار لیتر الکل اتیلیک با درجه خلوص بالای 90 درصد از مخلوطهای ناخالص استخراج و به بیمارستان خاتمالانبیاء واحد شاهرود برای استفاده کارکنان در ضدعفونی ارسال کنیم.
مدیر مرکز تحقیقات مواد اولیه داروهای گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تصویب دو طرح «تهیه بیوالکل اتانول» برای مصارف ضدعفونی از ضایعات کارخانه قند و «تهیه عصاره از سرشاخههای برگدار و گلدار گیاهان دارویی اسطوخودوس و رزماری» کشتشده در دانشگاه برای مصارف دارویی و صنعتی در شورای این مرکز تحقیقاتی خبر داد.
مظفری ابراز امیدواری کرد با انجام این پروژهها، بیوالکل اتانول را از ملاس چغندرقند تأمین شده از کارخانه قند شاهرود با صرفه اقتصادی مناسب تهیه و به فروش برسانیم و عصاره بهدست آمده از گیاهان اسطوخودوس و رزماری را نیز به صنایع بهداشتی، آرایشی و دارویی عرضه کنیم تا از این طریق درآمدی برای مرکز تحقیات حاصل شود.
وی خاطرنشان کرد: با حمایت مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و فراهمکردن امکانات و زیرساختها بناداریم با قلمهزنی از دو گیاه اسطوخودوس و رزماری از گیاهان مزرعه دانشگاه نهالهای جدید تهیه و مزرعه را توسعه داده و بخشی را نیز برای استفاده شهروندان به فروش برسانیم.
مدیر مرکز تحقیقات مواد اولیه داروهای گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، چاپ نخستین مقاله علمی-پژوهشی با عنوان «سنتز حلال گرمایی فوتوکاتالیست ZnTio3: بررسی اثر pH و دمای کلسیناسیون» در مجله شیمی کاربردی دانشگاه سمنان را از دیگر فعالیتهای علمی این مرکز نام برد.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/