صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۶ - ۲۴ آذر ۱۳۹۹
جلیلی در مراسم تکریم مرحوم زارعی مطرح کرد؛

اشک غیرتی که بر صورت زارعی بود، باید عرق عبرت بر پیشانی کسانی بنشاند که لبخند دشمن را باور کردند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کسانی که اشک مرحوم زارعی خندیدند، بعداً در دام پوزخند دشمن گرفتار شدند و اشک غیرتی که بر صورت زارعی بود، باید عرق عبرت بر پیشانی کسانی بنشاند که لبخند دشمن را باور کردند.
کد خبر : 548345

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز در مراسم یادبود مرحوم دکتر علی‌اصغر زارعی گفت: ویژگی شهدایی مرحوم دکتر زارعی آن بود که زندگی ایشان بر مبنای صدق رفتار شکل‌گرفته بود.


جلیلی در این مراسم که به‌صورت مجازی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان پدافند غیرعامل پخش شد، اظهار داشت: ریشه اصلی صدق رفتار در چنین شخصیت‌های بزرگی نیز ایمان عمیق است؛ این افراد کسانی هستند که به تعبیر قرآن کریم وقتی به آن‌ها گفته شود که از لشکر دشمنان بترسید، آن‌ها نمی‌ترسند بلکه به ایمانشان نیز افزوده می‌شود؛ این افراد نه از فضای تهدید جوگیر می‌شوند و نه از فضای تطمیع: «الَّذینَ قالَ لَهُمُ النّاسُ إِنَّ النّاسَ قَد جَمَعوا لَکم فَاخشَوهُم فَزادَهُم إیمانًا وَقالوا حَسبُنَا اللَّهُ وَنِعمَ الوَکیلُ 1».


 وی افزود: باید بپرسیم چگونه می‌شود که افرادی به این توفیق دست می‌یابند و صدق، ملکه رفتاری آن‌ها می‌شود؛ این بررسی مایه عبرت است.


نماینده رهبرانقلاب در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به سوابق انقلابی مرحوم دکتر زارعی، خاطرنشان کرد: اگر مراحل مختلف حیات مرحوم زارعی را بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایشان مصداق آیه شریفه «وَلَا یخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ 2» بود. چه در دفاع مقدس که همه دنیا علیه ملت ایران جمع شدند و چه بعد از آن در فضای جنگ نرم؛ مشاهده می‌کنید که او نه‌تنها مغلوب نمی‌شود بلکه در ایمانش راسخ‌تر نیز می‌شود.


وی در ادامه با اشاره به ماجرای اشک ریختن مرحوم زارعی در مجلس پس از تصویب برجام، اظهار داشت: وقتی فضا تشخیص داده نشد، افرادی مثل مرحوم زارعی فریاد زدند، روشنگری کردند و حتی اشک ریختند تا مسیر روشن بماند. این اشک، اشک ایستادگی در برابر جوسازی‌ها و جوگیری‌ها بود. اشک کسانی بود که این دغدغه را داشتند تا اجازه ندهند بزک دشمن مصالح کشور را به بازی بگیرد.


دکتر جلیلی در ادامه تصریح کرد: این اشک، اشکی بود که تلاش می‌کرد تا بزک دشمن را پاک کند؛ این ناشی از یک فهم عمیق و یک بصیرت بالا بود. یک اشک بود اما جای خودش را در تاریخ نگه داشت. این اشک معمولی نبود، اشک بر مبنای صدق رفتار و ناشی از یک ایمان عمیق بود.



عضو شورای راهبردی روابط خارجی کشورمان در این راستا بیان کرد: در زمانی که برخی لبخند دشمن را با اخم قبلی او مقایسه کرده و آن را فرصت تلقی می‌کردند، مرحوم زارعی این لبخند را با پوزخند بعدی او مقایسه می‌کرد و آن را تهدید می‌دانست؛ اشک او نشان داد که باید هشیار بود و نباید اجازه داد تا دشمن خود را پشت لبخند و چهرهٔ بزک شده، پنهان کند.


جلیلی تصریح کرد: کسانی که به این اشک خندیدند، بعداً در دام پوزخند دشمن گرفتار شدند. اشک غیرتی که بر صورت زارعی بود، باید عرق عبرت بر پیشانی کسانی بنشاند که لبخند دشمن را باور کردند.


وی افزود: اشکی که این عزیز ما از سر غیرت در مجلس ریخت، حقیقتاً در این دنیا و در سرای آخرت، برای او آبرو خواهد بود.


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنانش تأکید کرد: مرحوم زارعی تلاش‌هایی جدی برای تقویت و تثبیت زیرساخت‌های سخت‌افزاری عرصه دفاعی کشور انجام داد اما او به‌خوبی نیز می‌دانست که اگر نرم‌افزار دفاعی کشور دچار ویروس بشود و با بزک‌های نابجا آسیب ببیند، آسیب نرم‌افزاری به‌مراتب بدتر است.


وی خاطرنشان کرد: زارعی می‌دانست اگر منافع بلندمدت کشور به جلوه‌فروشی‌های مقطعی آلوده شود، آسیب‌های آن از لطمات سخت‌افزاری بیشتر خواهد بود. او می‌دانست اگر این منافع گرفتار کف و سوت شود، آسیب این سوت از سوت خمپاره بیشتر است.


جلیلی در پایان گفت: ان‌شاءالله او با آبروی به‌دست‌آمده از اشک‌هایی که برای دفاع از انقلاب اسلامی و راه حضرت امام (ره) جاری کرد، در سرای آخرت با ایشان و با یاران خود در دوران دفاع مقدس محشور گردد.


پی نوشت:



  1. این‌ها کسانی بودند که (بعضی از) مردم، به آنان گفتند: «مردم [= لشکر دشمن] برای (حمله به) شما اجتماع کرده‌اند؛ از آن‌ها بترسید!» اما این سخن، بر ایمانشان افزود؛ و گفتند: «خدا ما را کافی است؛ و او بهترین حامی ماست.»(173، آل‌عمران)

  2. و از هیچ‌کس جز خدا واهمه ندارند (39، احزاب)


انتهای پیام/4106/


انتهای پیام/

ارسال نظر