صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۴ - ۲۲ آذر ۱۳۹۹
هفته پژوهش در ایام کرونا/ 19 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کرمان تشریح کرد؛

از درخشش در کشت‌بافت با تکنولوژی روز تا مهندسی معکوس در ساخت قطعه

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان مهندسی معکوس در تولید قطعه، فعالیت کشت‌بافت با تکنولوژی روز، کارآفرینی و تولید مرکبات را بخشی از فعالیت‌های پژوهشی و دانش‌بنیان واحدهای دانشگاهی این استان دانست.
کد خبر : 547776

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمان، علیرضا منظری‌توکلی در مراسم آغاز هفته پژوهش که با حضور رؤسا و معاونان پژوهش و فناوری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان کرمان و به‌صورت ویدئو‌کنفرانس برگزار شد، پیشرفت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزه را چشمگیر ارزیابی کرد.


وی گفت: در حوزه نشریات علمی در سال جاری سه عنوان مجله در کرمان مجوز گرفته‌اند و سه‌ عنوان نیز تا پایان سال مجوز اخذ می‌کنند، ضمن آنکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان نیز برای یک عنوان در حوزه علوم انسانی مجوز دریافت کرده و مقالات جمع‌آوری شده و آماده انتشار است.


منظری‌توکلی با توجه به درخشش واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کرمان در حوزه دانش‌بنیان توضیح داد: واحدهای استانی رفسنجان و سیرجان در حوزه دانش‌بنیان درخشیده‌اند؛ چراکه کشت‌بافت رفسنجان در کشور به‌عنوان طرح برتر مطرح شده که تکنولوژی هایتک و کم‌نظیری است.


این مسئول ادامه داد: کارگاه مهندسی معکوس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان هم کم‌نظیر است و با تولید 24 قطعه مورد نیاز و حیاتی در صنایع به‌ویژه معدن که با تکنولوژی بالا و به قیمت گزاف از کشورهای دیگر وارد می‌شدند، گام بزرگی برداشته است و طرح‌های بسیار خوبی نیز در دستور کار دارد.


دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، کارآفرینی را نیز مقوله مهمی در حل مشکلات جامعه عنوان و اظهار کرد: در زمنیه کارآفرینی نیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت خیلی خوب است، در مزرعه این واحد امسال 2.8 میلیارد تومان مرکبات از طریق اصلاح‌نژادی و بالابردن کیفیت تولید شده است که در مقایسه با سال‌های قبل رشد چندبرابری داشته است.


منظری‌توکلی افزود: در دانشگاه آزاد اسلامی واحد انار نیز با توجه به ظرفیت این واحد دانشگاهی کارهای بزرگی انجام شده است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهربابک با راه‌اندازی کارگاه ریخته‌گری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت نیز با راه‌اندازی کلینیک بسیار امید‌بخش هستند.


تکلیف دانشگاهیان برای جهش در تولید مشخص است


مریم کاظمی‌پور سرپرست حوزه آموزش و تحصلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با تبریک هفته پژوهش گفت:  طبق رهنمودهای رهبری تکلیف دانشگاهیان برای جهش در تولید مشخص است ضمن آنکه باید قدردانی ویژه‌ای از استادان دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل رتبه بالای دانشگاه در تولید مقالات و تولید علم انجام شود که مرهون حمایت ویژه دکتر طهرانچی از این بخش است.


بورسیه 20 دانشجو در واحد رفسنجان


علی باقری‌زاده معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان نیز با برشمردن موفقیت‌های این واحد دانشگاهی در سال جهش تولید عنوان کرد: حمایت‌های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در کرمان در پیشبرد طرح‌ها بسیار حیاتی بود و از نتایج این حمایت‌ها می‌توان از انتخاب طرح کشت بافت سرای نوآوری این واحد دانشگاهی به‌عنوان طرح برتر کشور نام برد علاوه بر آنکه در این طرح 20 دانشجو بورس شده‌اند که تخصص لازم را کسب می‌کنند و اشتغال پایدار و تضمینی برای آنان ایجاد می‌شود.


انجام درخواست‌های شرکت گل‌گهر توسط واحد سیرجان


علی یعقوبی‌پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان نیز با ارائه گزارشی از روند انجام امور پژوهشی در این واحد دانشگاهی ابراز خرسندی کرد و توضیح داد: کارگاه مهندسی معکوس فولاد سیرجان باتوجه به وجود مجتمع گل‌گهر با استفاده  از امکانات این واحددانشگاهی و سرمایه‌گذاری کم به‌عنوان یک کارگاه مطرح در سیرجان مطرح شده و شرکت گل‌گهر درخواست ساخت قطعات مورد نیاز خودشان را به این کارگاه ارسال کرده است، ضمن آنکه نخستین موتور تراک برای اورهال از مجتمع تحویل گرفته شده است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان افزود: برای ایجاد کارگاه مهندسی معکوس کارخانه فولاد تنبور نیاز به تجهیزات داریم که مقرر شد تهیه شود تا هرچه زودتر این کارگاه با درآمد دانش‌بنیان بسیار زیاد راه‌اندازی شود، علاوه بر آن نشریه تعالی منابع انسانی پذیرش مقاله انجام شده است و نخستین دوره آن تا پایان امسال چاپ می‌شود.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر