صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۳ - ۲۲ آذر ۱۳۹۹

۶ نشانه خاموش بیماری‌های کلیوی

اگر علائم زیر را دارید به پزشک مراجعه کنید؛ زیرا شما مبتلا به عفونت دستگاه ادراری و کلیه هستید.
کد خبر : 547521

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، کلیه‌ها محل دفع سموم بدن هستند که اختلال در سلامت آن‌ها در تمام بدن اثر می‌گذارد. نوشیدن آب کافی می‌تواند سلامت کلیه‌ها را تا اندازه‌ای تضمین کند.


علائمی که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شوید ممکن است در شناخت مشکلات کلیوی، زودتر شما را آگاه کند که از بروز مشکلات جدی جلوگیری کنید.


۱. تب و لرز


چارلز مودلین، اورولوژیست کلینیک کلیولند، می‌گوید که عفونت مثانه به طور معمول باعث تب نمی‌شود، بنابراین تب و لرز می‌تواند نشان از عفونت کلیه‌ها باشد.


۲. درد کشاله ران


مردان ممکن است درد عفونت کلیه را در اعماق کشاله ران احساس کنند. دکتر مودلین می‌گوید: «وقتی ما به عنوان جنین در رحم هستیم، کلیه‌های ما در قسمت پایین بدن ما ایجاد شدند و سپس بالاتر آمدند، ولی رگ‌های عصبی ما، درد کلیه را در قسمت پایین حس می‌کند.»


۳. کمر درد


کلیه‌ی بیمار متورم خواهد شد. دکتر مودلین می‌گوید که کلیه‌ی متورم به رگ‌های عصبی کمر فشار می‌آورد و ممکن است شما را در تشخیص منبع درد به اشتباه بیندازد که منبع درد را رگ سیاتیک کمر تشخیص دهید.


۴. تکرر ادرار


عفونت بافت‌های مثانه منجر به منقبض شدن ماهیچه‌های مثانه می‌گردد. در نتیجه مجبور می‌شوید زودتر از حد معمول به مثانه خود را خالی کنید. اگر عفونت مثانه به موقع درمان نشود به کلیه‌ها می‌سد و آن‌ها را از کار میندازد.


۵. درد هنگام ادرار


عفونت کلیه موجب التهاب در مجرای ادراری می‌شود. باکتری‌ها فقط به بافت مثانه و کلیه‌های شما حمله نمی‌کنند، دکتر مودلین توضیح می‌دهد: «آن‌ها به بافت و انتهای عصب دستگاه ادراری شما نفوذ خواهند کرد و گیرنده‌های درد منطقه را فعال می‌کنند.»


۶. خون در ادرار


اکثر عفونت‌های کلیوی با باکتری‌هایی که از مثانه به کلیه‌ها رفتند ایجاد می‌شوند. از آنجا که زنان پیشابراه کوتاه‌تر از مردان دارند، آن‌ها در معرض خطر بالاتری برای بیماری‌های کلیوی هستند.


منبع: ایرنا


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر