صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹

خواص سحرآمیز هسته خرما را دست کم نگیرید

ندانستن خواص هسته بسیاری از میوه‌ها باعث می‌شود تا استفاده کنندگان به چشم زباله و دور ریز به آن نگاه کنند و از نقش درمانی‌ آن غافل بمانند.
کد خبر : 545341

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، مصرف خرما در سنین مختلف از طرف پزشکان متخصص تغذیه و رژیم درمانی توصیه می‌شود و جز در موارد اندکی که پزشک معالج تشخیص بدهد، ممانعت خاصی در قرار دادن این خوراکی مفید و مغذی وجود ندارد.


درمان کم‌ خونی، ضعف و تقویت سیستم ایمنی بدن از جمله خواص درمانی خرما محسوب می‌شود و باعث شده این خوراکی شیرین، طرفداران بسیار زیادی در سراسر دنیا پیدا کند.


در کشور ما، انواع خرما در نخلستان های مختلف شهرهای بسیاری از استان‌ها تولید می‌شود و فرآوردهای متنوع بسیاری هم از آن تهیه و مورد استفاده شهروندان ایرانی قرار می‌گیرد، همچنین بخش گسترده‌ای از آن‌ها به سایر کشورهای دنیا صادر می‌شود.


به گفته پزشکان متخصص تغذیه و رژیم درمانی هسته خرما هم خواص درمانی متعدد و سحرآمیزی دارد. مصرف کنندگان خرما بهتر است هسته این خوراکی مقوی را دور نریخته و به طریقی که در ادامه این گزارش بیان می‌شود، مصرف کنند.


بر اساس یافته‌های جدید پژوهشگران هسته خرما را می‌توان پس از شستشو و قرار دادن به مدت ۱۵ روز در آب و نرم شدن هسته‌ها، آن را تفت داده و سپس بعد از کوبیدن به صورت آرد آن را مورد استفاده قرار داد.


هسته‌های کوبیده شده را پس از اینکه به شکل آرد درآمد، می‌توان مثل چای دم کرد و به عنوان یکی از بهترین داروهای باز کننده رگهای بدن از آن بهره‌مند شد. مصرف هسته خرما در باز کردن عروق و رگهای قلب خواص جالب و بی‌شماری دارد.



خواص آنتی‌ اکسیدانی هسته خرما را دست کم نگیرید


بر اساس یافته‌های محققان، هسته خرما سرشار از آنتی اکسیدان بوده و به مهار و کنترل رادیکال‌های آزاد در بدن و کاهش استرس و اضطراب کمک موثری خواهد کرد.


هسته خرما به طور معمول دور ریختنی به شمار می‌رود، اما بسیاری از افرادی که شم اقتصادی خوبی دارند از این موقعیت استفاده کرده و با ورود به تولید محصولات دارویی و تجاری مختلف از این ماده به ظاهر دور ریختنی، درآمد خوب و قابل توجهی را هم به دست آورده‌اند.



معجزه زیبایی پوست و مو با روغن هسته خرما


در صنعت زیبایی از روغن موجود در هسته خرما استفاده میشود. علاوه بر تاثیرات مفید و کاربردی که این روغن در سلامت پوست افراد به جا می‌گذارد، می‌توان به بهبود رشد موها و همچنین تغییر ظاهر آن‌ها اشاره کرد.


جالب است بدانید مصرف روغن هسته خرما در جلوگیری از سفید شدن موها نقش غیرقابل انکاری دارد، شما می‌توانید برای توقف سفیدی موهای خود از این روغن استفاده کنید.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: خرما خوراکی
ارسال نظر