شرایط پذیرش پروژههای دانشگاهی در مرکز صنعتیسازی نانوفناوری
محمد ایجادی در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در پاسخ به این پرسش که برای پذیرش پروژههای دانشگاهی اولویت خاصی وجود دارد، بیان کرد: اگر مدل کاری و موضوع پروژههای دانشگاهی به زیرساختهای موجود مرکز و پلتفرمهای نانومواد، نانوپوشش، پلاسمای سرد، نانوالیاف، اینترالکترونیک، کَویتیشن یا فناوری کویتاسیون و اولتراسونیک مرتبط باشد، میتوانند با آیکن همکاری کنند.
وی افزود: شرط اصلی این است که پروژه فقط تئوریک نباشد، درواقع شبیهسازی از یک پایاننامه نباشد بلکه به صورت واقعی و عملیاتی به یک دانش فنی برسد. اگر پروژه دانشگاهی چنین شرایطی را داشته باشد، پذیرش میشوند و میتوانند از زیرساختهای صنعتی و آزمایشگاههای آیکن استفاده کنند.
دبیر مرکز صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی گفت: علاقهمندان میتوانند به سایت اینترنتی آیکن مراجعه کنند و بسته به نیازشان فرمهای طراحیشده را به صورت آنلاین پر کنند. در این بخش اطلاعاتی از مخاطب گرفته میشود و سپس همکاران ما آنها تماس برقرار میکنند. سه دسته از افراد میتوانند از زیرساختهای آیکن استفاده کنند.
ایجادی بیان کرد: دسته اول صاحبان ایده و فناوری هستند، دسته دوم شامل افرادی میشود که میتوانند روی ایدههای موجود در آیکن سرمایهگذاری کنند و دسته سوم نیز صنایع هستند که میتوانند مسائل و مشکلاتشان را مطرح کنند تا راهکاری برای آنها پیدا کنیم. برای هر گروه از این افراد فرمهای مجزایی در سایت وجود دارد که با پر کردن آنها زمینه ارتباط میان آیکن و این مخاطبان آغاز میشود.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/