صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۵ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹
با برگزیدگان پنجمین جشنواره فناوری نانو/ 1

پنجمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی در ایستگاه پایانی/ آثار ارسالی به جشنواره پنجم معرفی شد

دبیر علمی پنجمین جشنواره سراسری فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی آثار ارسالی به این جشنوراه را معرفی کرد و گفت: در این جشنواره کاربردهای علم نانو در سایر علوم بررسی شد.
کد خبر : 544724

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، سعیده ابراهیمی‌اصل دبیر علمی پنجمین جشنواره سراسری فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی در اختتامیه این جشنواره که در سالن پروین اعتصامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز به‌صورت وبینار در حال برگزاری است، گفت: شناخت توانمندی‌های تحقيقاتی و صنعتی، تقويت همکاری میان صنعت و دانشگاه، نفوذ فناوری‌های توسعه‌يافته نانو در صنايع موجود، ارتقای دانش‌عمومی در حوزه فناوری نانو و قدردانی از برترين محصولات فناوری نانو از اهداف این جشنواره است.


وی محورهای جشنواره را برشمرد و گفت: نانو‌شیمی، نانو‌فیزیک و نانو‌فوتونیک، نانوبیوتکنولوژی، نانو‌الکترونیک، نانوفناوری‌شیمی، نانو‌مواد، نانو‌سیال، نانو فناوری و عمران و سایر کاربردهای نانو محورهای این جشنواره بود.



دبیر علمی پنجمین جشنواره فناوری نانو دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: 468 مقاله، 26 طرح‌‌ پژوهشی، 55 کتاب تألیف و ترجمه، 96 پژوهشگر برتر، 30 پایان‌نامه و رساله، 49 اختراع، 182 پیش‌محصول و محصول، 16 واحد فناور و 4 شرکت دانش‌بنیان از آثار ارسالی به این جشنواره بود.


رئیس مرکز تحقیقات نانوفناوری صنعتی واحد تبریز، معیارهای انتخاب آثار این جشنواره را در بخش پژوهشگر برتر (آثار پژوهشگر در حوزه فناوری نانو در پنج سال اخیر شامل کتاب، مقاله، طرح پژوهشی، اختراع و ...) مقاله برتر (تعداد ارجاعات و ضریب تأثیر، تعداد نویسندگان، نویسنده مسئول و ...)، کتاب برتر (تألیف یا ترجمه، تعداد نویسندگان، ناشر، تعداد دفعات چاپ و ...)، اختراع (داخلی یا خارجی، تبدیل به محصول شده، فایلینگ یا تأیید‌شده و ...)، طرح پژوهشی (داخلی یا خارجی، مبلغ طرح، تعداد نفرات و ...)، محصولات دانش‌بنیان (تأییدیه‌ها، تولید اولیه و یا صنعتی، میزان نیاز صنایع، ...) عنوان کرد.


دبیر علمی پنجمین جشنواره سراسری فناوری نانو، نوآوری این جشنواره در مقایسه با سال‌های گذشته را ارائه کرد و گفت: ارتباط با اتاق بازرگانی و دعوت از صنایع مرتبط در نمایشگاه، ارتباط با سازمان صنعت، معدن و تجارت و معرفی این جشنواره به صنایع مرتبط، نمایشگاه مجازی و یک ماهه از محصولات فناورانه، وبینار آموزشی نانوفناوری و علوم نوین و معرفی چالش صنعت به فناوران و پژوهشگران حوزه نانو از نوآوری‌های این جشنواره بود.


به گزارش آنا، علی رستمی استادتمام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با موضوع نانوالکترونیک، سودابه داوران استادتمام دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با موضوع نانوبیوتکنولوژی، اسماعیل علیپور استادیار دانشگاه تبریز با موضوع نانوتکنولوژی در سنسورها و دارورسانی، مجید منحمی استادتمام دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات با موضوع نانومواد از مدرسان و ستاد توسعه فناوری نانو ریاست‌جمهوری، سازمان صنعت و معدن و تجارت، اتاق بازرگانی، سازمان نظام مهندسی، شیرین‌عسل، سازمان آموزشکده‌ها و مدارس سما و سازمان بسیج مهندسین صنعتی حامیان این جشنواره بودند.



در پایان این جشنواره از برگزیدگان بخش‌های مختلف با اهدای تندیس و لوح سپاس تجلیل و از حمایت‌های عبدالله  محمدی مدیرکل مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی شد.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر