ساخت تکنولوژی نوین برای تصویربرداری از مغز کودکان
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از نیواطلس، یک گروه متشکل از دانشمندان و مهندسان انگلیسی فناوری نوینی برای تصویربرداری از مغز نوزادان و کودکان توسعه دادهاند. این امر میتواند منجر به ایجاد راههای جدیدی برای مطالعه فعالیت مغزی کودکان در محیطهای طبیعی و بدون نیاز به ماشینهای امآرای گرانقیمت شود.
متخصصان هنوز اطلاعات زیادی از نحوه رشد و توسعه مغز ندارند چراکه مطالعه مغز نوزادان و کودکان با استفاده از روشهای سنتی بسیار دشوار است. نوزادان 6 ماهه از نظر تحرکی بسیار فعال هستند بنابراین نمیتوان برای تصویربرداری از مغز آنها از دستگاههای امآرآی استفاده کرد.
سیستم جدیدی که دانشمندان انگلیسی توسعه دادهاند نسل جدیدی از کلاههای پوشیدنی است که با استفاده از فناوری توموگرافی (برشنگاری) نوری ساخته شده و «لومو» نام دارد. نمونه اولیه این گجت پوشیدنی توسط شرکت «گوورلبز» ساخته و آزمایش شده است.
روی این کلاه کاشیهای شش ضلعی قرار دارد که حاوی سه منبع الایدی و چهار سنسور است. در این فناوری از نور مادون قرمز برای تشخیص تغییرات در اکسیژنرسانی مغز استفاده میشود. دانشمندان با خواندن این تغییرات میتوانند نقشهای کارامد و بلادرنگ از نواحی فعال مغز تهیه کنند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/