صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۹ - ۳۰ آبان ۱۳۹۹
کاهش میزان گازهای گلخانه‌ای با افزایش نظارت جهانی؛

«نِت زیرو»، گام تازه آکسفورد برای حل مشکلات آب و هوایی

دانشگاه آکسفورد یک پروژه بزرگ علمی را به منظور انجام تحقیقات در حوزه تغییرات آب و هوایی آغاز کرده است. امید می‌رود به واسطه نتایج این پروژه، گام‌های مؤثری در بازگرداندن توازن اتمسفر کره زمین برداشته شود.
کد خبر : 542084

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوري و دانش‌بنيان گروه دانشگاه خبرگزاري آنا، دانشگاه آکسفورد پروژه نِت زیرو(Net Zero) را برای دستیابی به راه‌حل‌های عادلانه و مبتنی بر علم به‌منظور کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای، تولید انرژی تجدیدپذیر، بازیافت زباله، خودرو‌های برقی و ... آغاز کرده است.


پروژه نِت زیرو، یک شبکه در حال رشد و همکاری محققان برجسته این دانشگاه برای ارائه مشاوره در زمینه آب‌وهوای کره زمین است. این گروه تحقیقاتی در طول ماه اخیر بودجه‌ای معادل 2.2 میلیون پوند(3 میلیون دلار) از صندوق تحقیقات استراتژیک جدید دانشگاه دریافت کرده است.


این پروژه قرار است با استفاده از تخصص پژوهشگران این دانشگاه در رشته‌های مختلف علمی از جمله رشته‌های جغرافیا، فیزیک، اقتصاد، زیست‌شناسی، حقوق و علوم زمین انجام بگیرد. تیم پروژه نِت زیرو آکسفورد توسط پروفسور سام فانكهاوزر(Sam Fankhauser)، که در حال حاضر مدیر پژوهش‌های موسسه تحقیقات آب‌وهوایی و محیط زیستی گرانثام در LSE است و همچنین پروفسور مایلس آلن(Myles Allen)، فیزیكدان و رئیس برنامه تحقیقات آب‌وهوایی انستیتوی تغییرات محیط زیستی آكسفورد هدایت می‌شود.


پروفسور آلن می‌گوید: «ما در دانشگاه آکسفورد برای تحقق اهداف آب‌وهوایی کمی دیر دست به کار شده‌ایم اما می‌خواهیم به روشی دست پیدا کنیم که به تدریج تمام تولیدات گازهای گلخانه‌ای را متوقف سازیم.» کاهش میزان گازهای گلخانه‌ای با افزایش مقیاس نظارت جهانی و اتخاذ روش‌های جدید و جایگزین امکان‌پذیر است. برای رسیدن دوباره به توازن آب‌وهوایی، به ایده‌های مبتکرانه و سیاست‌های دوراندیشانه نیاز است و دانشگاه آکسفورد یکی از مؤسساتی است که تلاش دارد به این هدف دست پیدا کند.


پروفسور پاتریک گرانت(Patrick Grant)، معاون پژوهشی این دانشگاه می‌گوید: «پروژه نِت زیرو دانشگاه آکسفورد این مزیت را دارد که تحقیقات ما را در مورد چگونگی پخش کربن در جهان تکمیل می‌کند. انتظار می‌رود پس از آن بخش‌های مختلف انضباطی و جزایی برای این موضوع در نظر گرفته شود. ما پیش‌بینی می‌کنیم که به تدریج محققان و ذینفعان خارجی بیشتری، درگیر این برنامه شوند و ایده‌ها و پیشنهاداتی را که محققان ما در نظر دارند تقویت کنند.»


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر