صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۰ - ۲۸ آبان ۱۳۹۹

آیا کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا حمایت معیشتی می‌شوند؟

دولت تصمیم گرفته است برای گروه های هدف و اقشار آسیب پذیر که در پی تعطیلی کسب و کار آنان دچار آسیب خواهد شد، اقدامات حمایتی را در نظر بگیرد.
کد خبر : 541488

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، رئیس جمهور از طرح دولت برای حمایت از گروه های هدف و اقشار آسیب پذیری خبر داد که در پی تعطیلی، کسب و کار آنان دچار آسیب خواهد شد. این در حالی است که رئیس کل بانک مرکزی نیز گفته این بانک در صورت موافقت دولت و تقبل مابه‌التفاوت نرخ سود، آماده پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به خانواده های یارانه بگیر فاقد حقوق ثابت است.


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، در جلسه دیروز ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، گزارش کارگروه اقتصادی کرونا در خصوص وضعیت اقتصادی و مشکلاتی که در پی تعطیلی ها برای برخی از مشاغل و کسب و کارها در دور جدید اعمال محدودیت های شدید ایجاد می شود، ارائه شد.


رئیس جمهوراظهار کرد: بی تردید در مسیر اجرای این محدودیت ها افراد کم برخوردار با مشکلاتی روبه رو خواهند شد. از این رو دولت تصمیم گرفته است برای گروه های هدف و اقشار آسیب پذیر که در پی تعطیلی کسب و کار آنان دچار آسیب خواهد شد، اقدامات حمایتی را در نظر بگیرد. روحانی به سازمان برنامه و بودجه ماموریت داد با هماهنگی با وزارت تعاون و بانک مرکزی در خصوص تامین اعتبارات مورد نیاز این خانوارها اقدام کنند.


این در حالی است که دو روز قبل، رئیس کل بانک مرکزی از آمادگی نظام بانکی برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به خانواده های یارانه بگیر فاقد حقوق ثابت خبر داده بود.


استقبال نه چندان زیاد از تسهیلات  قبلی


پیشتر مدیر کل دفتر توسعه اشتغال وزارت کار، از استقبال نه چندان زیاد کسب وکارها از دور قبلی تسهیلات حفظ اشتغال در شرایط کرونا خبر داده بود. ازوجی در گفت وگوی خود با تسنیم که 21 شهریور ماه منتشر شد، گفته بود: این تسهیلات با استقبال کم و 30 درصدی بنگاه ها مواجه شد و در نتیجه ظرفیت آن از 40 به 20 هزار میلیارد تومان کاهش یافت.


به گفته وی، یکی از دلایل استقبال نکردن کسب و کارها از این تسهیلات ، نبود چشم انداز روشن برای کسب درآمد و پرداخت اقساط بود.  وی تصریح کرد:در شرایطی که تقاضا برای هتل وجود ندارد، فرد ریسک دریافت وام را نمی پذیرد.


منبع: روزنامه خراسان


انتهای پیام/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر