زندگی با کرونا/122
کنترل محیطی برای مقابله با کرونا در فروشگاههای زنجیرهای موادغذایی چگونه است؟
راهنمای کنترل محیطی مقابله با کرونا ویروس درفروشگاههای زنجیرهای موادغذایی اعلام شد.
کد خبر : 541283
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، راهنمای کنترل محیطی برای مقابله با کرونا ویروس در فروشگاههای زنجیرهای موادغذایی از سوی مرکز سلامت و بهداشت محیط وزارت بهداشت اعلام شد.
بخشی از دستورالعملهای بهداشت فردی در فروشگاههای زنجیرهای موادغذایی بر اساس اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا به شرح زیر است:
- داشتن کارت بهداشت برای کلیه دستاندرکاران موادغذایی الزامی است.
- استفاده از وسایل حفاظت فردی ماسک و دستکش در تمام زمانهای کشیک کاری برای تمام شاغلین از جمله عرضهکننده و فروشنده موادغذایی و نظایر آن الزامی است.
- تعویض ماسک و دستکش در تواتر زمانی کوتاه و شستشوی و ضدعفونی دائمی دستها با محلولهای پایه الکل ضروری است.
- عرضه موادغذایی و خوراکی روباز ممنوع است.
- رعایت فاصله با مشتریان، مراجعین و همکاران حداقل یک متر در هنگام ارائه خدمت ضروری است.
- نیروهای خدماتی در هنگام نظافت باید از لباس حفاظتی، ماسک، چکمه و دستکش استفاده کنند.
- مدیر فروشگاه موظف است دستمال کاغذی جهت استفاده مشتریان در کنار کارت خوانها قرار دهد.
راهنمای گام دوم مبارزه با کووید-۱۹ در بحث فاصلهگذاری اجتماعی در فروشگاههای زنجیرهای موادغذایی، مواردی را بهمنظور رعایت بهداشت ابزار و تجهیزات هم اشاره کرده که برخی از این موارد عبارتند از:
- کلیه قفسهها و میز کار و میز سرویس بهطور مستمر بعد از پایان هر شیفت کاری که در دسترس مشتری و شاغلین قرار میگیرند شستشو و گندزدایی شوند.
- استفاده از قندان و نمکدان و نظایر آن تا اطلاع ثانوی ممنوع است.
- کلیه قفسه و ویترین و سطوح قابل دسترسی مشتریان بهطور مرتب تمیز و گندزدایی شوند.
انتهای پیام/۴۱۰۵
انتهای پیام/