صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۳ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹
رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان:

۳۰ پرونده بزرگ اختلاف طایفه‌ای در سیستان و بلوچستان مختومه شد

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: به سازش رساندن ۳۰ پرونده بزرگ اختلاف طایفه‌ای از ابتدای امسال تاکنون در این استان آن هم در شرایط بحرانی مبارزه با ویروس منحوس کرونا اقدامی جهادی بود.
کد خبر : 541259

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حجت الاسلام علی مصطفوی نیا گفت: ظرفیت در استان سیستان و بلوچستان برای صلح و سازش فوق العاده است و از حضور سران طوایف، بزرگان قبایل استفاده می‌شود.


وی ادامه داد: طی سالیان اخیر شورا‌های حل اختلاف نسبت به رسالت خود موفق بوده است و در واقع هرچه روابط اجتماعی نظیر عفو و گذشت را در جامعه گسترش دهیم نتایج بسیار خوبی حاصل می‌شود.


رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان افزود: به سازش رساندن ۳۰ پرونده اختلاف طایفه‌ای از ابتدای امسال تاکنون آن هم در شرایط بحرانی مبارزه با ویروس منحوس کرونا اقدامی جهادی بود که این مهم حاصل تلاش‌های بی دریغ اعضای شورای حل اختلاف در این استان است.


وی بیان کرد: این مسیر همچنان ادامه دارد به گونه‌ای که اینبار در شهرستان نیکشهر با تلاش خوب اعضای شورای حل اختلاف فنوج ۴ قتل به سازش رسیده و ۳ نفر از مجازات حتمی قصاص رهایی یافتند.


همچنین رئیس شورا‌های حل اختلاف استان سیستان و بلوچستان نیز در این زمینه گفت: در اولین پرونده سازش یافته توسط اعضای شورای حل اختلاف فنوج در شهرستان نیکشهر، خانمی در سال ۱۳۹۱ توسط یک نفر به قتل رسیده بود که پس از طی مراحل قانونی تحقیقات و صدور رای به قصاص نفس و تایید دیوان عالی کشور با تلاش اعضای شورای حل اختلاف و وساطتت بزرگان و ریش سفیدان، اولیای دم از مجازات قصاص گذشت و صورت جلسه سازش امضا کردند.


حمیدرضا بندانی ادامه داد: دومین پرونده مربوط به قتل دو نفر بود که با تلاش اعضای شورای حل اختلاف و برگزاری جلسات متعدد در این زمینه در نهایت اولیای دم رضایت بی قید و شرط خود را اعلام کرده و متهم با قید وثیقه آزاد شد.


وی ادامه داد: در سومین پرونده سازش یافته نیز یک نفر به قتل رسیده بود که این پرونده پس از طی مراحل قانونی منجر به صدور رای می‌شود و برای اخذ رضایت به شورای حل اختلاف ارجاع که در نهایت اولیای دم از مجازات حتمی قصاص گذشت کردند.


رئیس شورا‌های حل اختلاف استان سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی از تلاش اعضای شورای حل اختلاف نیکشهر و فنوج در این زمینه گفت: تداوم این گونه اختلافات می‌تواند منجر به انتقام جویی‌های شخصی متعدد شود و بار نا امنی فراوانی برای جامعه به دنبال داشته باشد که با یاری خداوند و تلاش اعضای شورای حل اختلاف این اختلافات دیرینه به سازش ختم شد.


انتهای پیام/4076/


 


انتهای پیام/

برچسب ها: شورای حل اختلاف
ارسال نظر