صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۵۲ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹

مجارستان اتحادیه اروپا را تهدید به وتوی بودجه بلندمدتش کرد

همانطور که انتظار می رفت دولت مجارستان پس از لهستان، بودجه بلندمدت اتحادیه اروپا را به چالش کشید و تهدید به وتوی آن کرد.
کد خبر : 541175

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا،همانطور که انتظار می رفت دولت مجارستان پس از لهستان، بودجه بلندمدت اتحادیه اروپا را به چالش کشید و تهدید به وتوی آن کرد.


سخنگوی دولت مجارستان دوشنبه به رویترز گفت درصورت تاکید اجرایی کردن شرط حاکمیت قانون برای اختصاص بودجه به کشورهای عضو، این کشور بودجه ۲۰۲۱-۲۰۲۷ اتحادیه اروپا را وتو خواهدکرد.


در اوائل ماه جاری میلادی، در نشست میان نمایندگان پارلمان اروپا و شورای اتحادیه اروپا توافق شد تا از این پس کشورهای عضو اتحادیه که به «حاکمیت قانون» احترام نمی گذارند، از بودجه حمایتی این نهاد اروپایی محروم شوند.


البته این تصمیم ابتدا تخصیص بسته حمایتی مالی ۱.۸میلیارد یورویی به کشورهای عضو را تحت تاثیرقرار می دهد. این توافق برای اجرایی شدن از سوی کمیسیون اروپا، نیاز به تصویب پارلمان اروپا و شورای اروپا را خواهد داشت.


با این حال دو دولت مجارستان و لهستان که بارها از سوی اتحادیه اروپا به عدم تمکین در برابر حاکمیت قانون متهم شده اند، نگران هستند که به جز بسته های حمایتی مربوط به کووید، مشروط کردن اختصاص بودجه های اتحادیه اروپا با احترام به حاکمیت قانون آنها را در معرض خطرقرار دهد.


سه روز پیش از تهدید دولت مجارستان، ماتئوش موراویتسکی، نخست‌وزیر لهستان نیز اتحادیه اروپا را تهدید کرده بود که در صورت مشروط شدن دسترسی به بسته حمایتی کووید۱۹ اتحادیه اروپا، این کشوربودجه بلند مدت ۲۰۲۷-۲۰۲۱ اتحادیه را وتو خواهد کرد.


احترام به ارزشهای دموکراتیک ، حقوق بشر و استقلال دستگاه قضایی از جمله اولویت های اتحادیه اروپا در رابطه با «حاکمیت قانون» در ۲۷ کشور عضو هستند.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر