صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کمند امیرسلیمانی در گفتگو با آنا:

«پدرسالار» یک اتفاق بزرگ در زندگی هنری من بود/ مردم جلویم را می‌گرفتند و می‌گفتند چرا احترام پدرشوهرت را نگه نمی‌داری؟!

امیرسلیمانی با اشاره به تعلق خاطر به سریال‌هایی همچون «پدرسالار» گفت: دیگر شبیه این تولیدات ساخته نمی‌شود؛ سریال‌هایی که برای همه هنوز خاطره‌انگیز است. انگار که این سریال‌ها متعلق به یک دوره خوب از زندگی همه ما هستند.
کد خبر : 529862

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، کمند امیرسلیمانی بازیگری را از هفت سالگی آغاز کرد اما با نقش «آذر» سریال ««پدرسالار»» به معروفیت رسید؛ سریالی که این روزها نیز درحال پخش از مجدد از سیماست.


او تا به امروز در مجموعه‌های زیادی از جمله مشق عشق، ساعت شنی، همسایه‌‌ها، تبریز در مه، هوش سیاه، سارق ‌روح و... جلوی دوربین رفته است. امیرسلیمانی اذعان می‌دارد که بازی در سریال «پدرسالار» یک اتفاق بزرگ در زندگی هنری‌اش بوده است و بسیاری هنوز او را در کوچه و خیابان به نام «آذر» خطاب می‌کنند. این بازیگر تصریح می‌کند که می‌‎توانسته به جای آذر، ایفاگر نقش زری باشد (نقشی که پرستو گلستانی آن را بازی کرد)، اما ترجیح داده نقش عروس سرکش خانواده را ایفا کند چراکه او را از خود خیلی دور می‌دیده است. امیرسلیمانی می‌گوید که میان او و کاراکتر آذر به لحاظ شخصیتی و خصوصیات اخلاقی فاصله بسیار زیادی بوده و همین مسئله، نقش آذر را برای او جذاب کرده است. او در عین حال، حضور در «پدرسالار» و همبازی شدن با بازیگران مجرب و پیشکسوت سریال را نوعی کلاس درس برای خود برمی‌شمرد.


به بهانه پخش سریال «پدرسالار» از شبکه آی‌فیلم انگلیسی، کمند امیرسلیمانی بازیگر این مجموعه نمایشی خاطره‌انگیز به گفتگو با خبرگزاری آنا نشست که در ادامه می‌خوانید:


شما پیش از «پدرسالار» چه در سینما و چه تلویزیون چند نقش‌آفرینی را در کارنامه خود داشتید اما این سریال به نوعی حکم شروع جدی را در تلویزیون برایتان داشت. از تجربه بازی در این مجموعه بگویید.


«پدرسالار» یک اتفاق بزرگ در زندگی هنری من بود. هنوز که هنوز است بسیاری از مردم در کوچه و خیابان مرا به اسم آذر صدا می‌زنند و نقشم در این سریال در ذهنشان مانده است. برای خودم به عنوان بازیگری که در آن سال‌ها در آغاز راه بازیگری بودم، این سریال حکم‌ یک کلاس درس را داشت و از بازیگران بزرگی که در«پدرسالار» حضور داشتند، خیلی آموختم.


کارکتر آذر در میان شخصیت‌های «پدر سالار» خاص‌ترین و جنجالی‌ترین‌شان است. نگران نبودید که انتخاب نقش «آذر» مسیر بازیگری‌تان را در آینده تحت‌تاثیر قرار دهد و به قول معروف برای همیشه در زیر سایه این نقش قرار بگیرید.


شاید برایتان جالب باشد که بدانید من می‌توانستم به جای آذر، نقش زری دختر کوچک آقا اسدالله را هم بازی کنم اما این نقش را ترجیح دادم. مرحوم اکبر خواجویی دو نقش آذر و زری را برای من در نظر گرفته بودند، اما به اختیار خودم گذاشتند که کدام نقش را بازی کنم. فیلمنامه را که مطالعه کردم ترجیح دادم که نقش آذر را انتخاب کنم.


چه عواملی باعث شد تا نقش آذر را انتخاب کنید؟


 متفاوت بودن نقش را خیلی دوست داشتم. او دختر جوان تنهایی بود که همه بر علیه‌اش هستند. او در برهه‌ای حتی حمایت پدرش را هم از دست می‌دهد و از همسرش، ناصر هم بی‌تفاوتی و کم‌لطفی می‌بیند. ضمن اینکه او یک شخصیت ساختارشکن بود که می‌خواست برای خودش زندگی کند و حاضر بود برای رسیدن به این هدف جلوی برخی رسم و رسوم خانوادگی بایستد و هزینه‌‌اش را هم پرداخت کند. از سوی دیگر، آذر اشتراکات زیادی هم با خودم نداشت و به لحاظ شخصیتی بین ما خیلی تفاوت وجود داشت و همین مسئله، بازی کردن نقشش را برایم جذاب می‌کرد.


البته هرچه از زمان ساخت «پدرسالار» می‌گذرد و در بازپخش‌های سریال، دیگر آن گارد اولیه نسبت به آذر وجود ندارد و بینندگان بیشتری حق را به او می‌دهند!


آذر درخواست زیاد و عجیب و غریبی نداشت و فقط می‌خواست زندگی مستقل خودش را داشته باشد. مشکل اینجا بود که او این درخواست را در خانواده‌ای مطرح می‌کرد که به شدت پدرسالار بود. البته آقا اسدالله هم ذاتا انسان مهربان و خوش‌قلبی بود و از هیچ محبت و کمکی به فرزندانش دریغ نداشت.


در ادامه سوال قبلی و با توجه به گاردی که در پخش اولیه «پدرسالار» نسبت به کارکتر شما وجود داشت، آیا با واکنش‌ها و بازخوردهای منفی از سوی مخاطبان سریال مواجه بودید؟


بله، گاهی واکنش‌‌های بدی می‌دیدم. مثلاً بودند کسانی که در خیابان جلویم را می‌‌گرفتند و معترض بودند که چرا حرمت عمو و پدر شوهرم را نگه نداشته‌ام؟! به هر حال آن زمان طرز تفکر و برخورد آقا اسدالله در جامعه طرفداران خاص خودش را داشت که نمی‍توانستند رفتارهای آذر را به عنوان یک عروس ناسپاس تحمل کنند. البته بیشتر مخاطبان سریال متوجه بودند که من فقط بازیگر نقش آذر هستم. 


نزدیک به ۲۷ سال از پخش سریال «پدرسالار» می‌گذرد و نه تنها از ذهن و یاد مخاطبان تلویزیون محو نشده که حتی بازپخش‌های این سریال هم بینندگان زیادی دارد. دلایل ماندگاری این مجموعه را در چه می‌دانید؟


 «پدرسالار» قصه جذابی داشت و به ارزش‌های خانوادگی می‌‌پرداخت. ارزش‌‌هایی که خیلی از آنها در جامعه کمرنگ شده و حتی از بین رفته است. یک فضای صمیمیت و همدلی در میان عوامل و بازیگران وجود داشت که به جلوی دوربین هم منتقل می‌شد و از سوی دیگر، بازیگران بسیار خوب و پیشکسوتی در این سریال حضور داشتند که نقش‌آفرینی‌شان فوق‌العاده بود. بازی در کنار این پیشکسوتان برای من که در آن سال‌‌ها در ابتدای مسیر بازیگری قرار داشتم افتخار بزرگی بود. بازی در این سریال برایم اتفاق خوشایندی بود که باعث شد در میان مردم شناخته شوم.


خودتان هم مخاطب سریال‌های قدیمی از شبکه‌هایی سیما هستید؟


بله، به خصوص برای سریال‌هایی که پخش می‌کند؛ آثاری که دیگر شبیه آنها ساخته نمی‌شود و برای همه خاطره‌انگیز است. انگار که این سریال‌ها متعلق به یک دوره خوب از زندگی همه ما هستند. من هم مانند بقیه مردم دوست دارم این سریال‌ها را ببینم و خاطرات خوب گذشته برایم زنده شود.


و در نهایت اینکه این روزها مشغول نقش تازه‌ای هم هستید؟


در پروژه «بچه محل» با تیم عمو پورنگ همکاری دارم که این مجموعه نمایشی به شکل روزانه ضبط و به روی آنتن شبکه دو می‌رود.


انتهای پیام /4143/


انتهای پیام/

ارسال نظر