صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۳۵ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹
عضو هیئت‌ علمی‌ دانشگاه آزاد اسلامی:

بی‌‌توجهی‌ به صنعت ایجاد‌کننده مشکلات بعدی است/ توزیع‌ رشته‌های تحصیلی با تأکید بر نیازهای منطقه‌ای

رئیس مرکز تحقیقات شیمی رازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا تأکید‌ کرد: نیاز اولیه و اصلی صنایع تزریق پول و منابع مالی نیست؛ بلکه بی‌‌توجهی‌ به صنعت خود ایجاد‌کننده مشکلات بعدی است.
کد خبر : 529238

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرضا، سمیه محمودی نماینده مردم شهرضا و دهاقان‌ علاوه بر حضور در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا از نزدیک با توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها، چالش‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان این واحد دانشگاهی نیز آشنا شد.


در این هم‌اندیشی که مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاه نیز حضور داشتند، هریک به معرفی فعالیت‌ها و محصولات و دستاورد‌های خود پرداخته و از معضلات و موانع پیش‌ روی صنعت و بازار رقابت با واردات محصولات مشابه بی‌کیفیت سخن گفتند.


عضو هیئت‌ علمی‌ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در این نشست، مشکلات و معضلات پیش‌ روی صنایع و دانشگاه‌های کشور را یادآور‌ شد و به عنوان شخصی که پیوسته با این دو عضو جامعه در ارتباط است، تأکید‌ کرد: نیاز اولیه و اصلی صنایع ما تزریق پول و منابع مالی نیست؛ بلکه در کشور ما بی‌‌توجهی‌ به صنعت خود ایجاد‌کننده مشکلات بعدی است و برای ارتقای صنعت لازم است توجه نمایندگان ملت به صنایع بیشتر شود.


 نظام‌الدین میر‌ستاری با طرح مسئله بی‌توجهی به آینده‌نگری توزیع و انتخاب رشته‌های تحصیلی در وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواهان فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی دستگاه‌های مربوط در حل این معضل شد.


رئیس مرکز تحقیقات شیمی رازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا اظهار‌ کرد: اگر نهادهای مرتبط نتوانند ذائقه دانش‌آموزان را در انتخاب رشته بنا بر نیاز‌های جامعه تغییر دهند و هجوم داوطلبان در مدرسه و دانشگاه فقط به رشته‌های خاص صورت پذیرد، آینده‌ای نه چندان دور، کشور با معضلات فراوانی در اشتغال جوانان روبه‌رو خواهد شد.


 این‌ استاد دانشگاه خاطرنشان‌ کرد: وظیفه مجلس در ایجاد بستر‌های لازم و زیر‌ساخت‌های فرهنگ‌سازی این مهم، سنگین‌تر از بقیه ارکان جامعه است.


انتهای پیام/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر