صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۵۷ - ۱۸ آبان ۱۳۹۹
حجت‌‌الاسلام خیری:

نقصان در مخاطب‌شناسی از مشکلات فرهنگی کشور است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم عنوان کرد که یکی از مشکلات فرهنگی کشور کمبود و نقصان در مخاطب‌شناسی است.
کد خبر : 528849

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از قم، حجت‌الاسلام حسن خیری  در جمع فعالان تشکل‌ها و انجمن‌های علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با توجه به اینکه مفهوم کار فرهنگی برای ما مهم است، اظهار کرد: وقتی کار فرهنگی یک فعالیت فرهنگی تلقی می‌شود که طبق فرمایش مقام معظم رهبری بتواند هویت انقلابی، ملی و مذهبی را تقویت کند.


وی با توجه به اینکه ظرفیت‌‌های بسیاری در دانشگاه وجود دارد، افزود:  هنگامی می‌توانیم فعالیت‌های فرهنگی  در دانشگاه را مطلوب ارزیابی کنیم که در راستای تحکیم و تقویت هویت انقلابی گام برداریم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم مخاطب‌شناسی، هم‌افزایی، مسئله‌شناسی، فرصت‌شناسی و استفاده از ظرفیت‌ها را مهم‌ترین شاخص‌های فرهنگی برشمرد و گفت: اگر در جامعه بعد از انقلاب نگران امر به معروف هستیم و تاکنون این موضوع حل نشده به این دلیل است که مخاطب‌شناسی در جامعه به‌‌درستی انجام نشده؛ زیرا در انجام فعالیت فرهنگی دید و بینش مهم است؛ بنابراین یکی از مشکلات فرهنگی ما کمبود و نقصان در مخاطب‌شناسی است.


خیری ادامه داد: در امر به معروف هر کسی حق ندارد خود را آمر به معروف قرار دهد؛ زیرا باید فهم دینی و ویژگی‌های خاص خود را داشته باشد تا بتواند خود را آمر به معروف و ناهی از منکر معرفی کند.


وی افزود: نباید در انجام کار فرهنگی احساسی رفتار کنیم و کسانی که متولی کار فرهنگی هستند باید نخست خودشان را مخاطب قرار دهند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم، دانشجو، حوزه‌های علمیه، فضای مجازی و استادان مجرب را ظرفیت‌های عظیم استان قم  برشمرد و گفت: در انجام کار فرهنگی ظرفیت‌شناسی بسیار مهم است؛ بنابراین باید هم‌افزایی ایجاد شود و هر کدام از کانون‌های فرهنگی و تشکل‌ها  با انجام یک کار اجتماعی بتوانند در جامعه موجی ایجاد کنند.


این استاد دانشگاه وجه مشترک کار حزبی در اسلام را هم‌افزایی برشمرد و افزود: در بخش جبهه فرهنگی که مقام معظم رهبری بر آن تأکید دارند، لازمه جبهه فرهنگی هم‌افزایی آن است که منیّت در آن نباشد.


این مسئول دانشگاهی در قم گفت: جوان‌های امروز مظلوم‌تر از جوانان دوران انقلاب هستند؛ زیرا در دوران انقلاب فضای حاکم بر محیط و رسانه‌ها فضای مذهبی بود.


خیری خاطرنشان کرد: به پشتوانه دانشجویان دغدغه‌مند، استادان مجرب دانشگاه و حوزه‌های علمیه باید دانشگاه آزاد اسلامی قم را به عنوان قطب فرهنگی دانشگاه به سراسر کشور معرفی کنیم و باید همه ظرفیت‌های شهر را به‌کار بگیریم.


وی تأکید کرد: مبنای کار ما  قانون است و نمی‌توانیم کاری خارج از ضوابط انجام دهیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم با تشریح الگوی کار فرهنگی و تأکید بر اینکه هر کاری را کار فرهنگی نمی‌دانیم، گفت: باید برای انجام کار فرهنگی اولویت‌بندی کنیم و کارهای مؤثر و ثمر‌بخش را در حوزه فرهنگی به سرانجام برسانیم.


خیری اظهار کرد: از فعالیت‌های فرهنگی مفید حمایت می‌کنیم و سهم بودجه‌ای هم اختصاص خواهیم داد؛ اما کار فرهنگی باید کار منطقی عقلایی باشد.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر