عوامل تأثیرگذار بر نتیجه انتخابات آمریکا/ رأی مردم آمریکا با نتیجه نهایی یکسان نیست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لامرد، نشست هماندیشی با عنوان «استراتژی آمریکا در مقابل جمهوری اسلامی ایران» به همت کانون بسیج اساتید و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد بهصورت مجازی برگزار شد.
مسئول معاونت تحلیل و گفتمانسازی بسیج اساتید استان فارس در این نشست درباره سابقه تاریخی دشمنی آمریکا و استکبار با انقلاب اسلامی یادآور شد: آمریکا در تقابل با انقلاب اسلامی تاکنون سه راهبرد تشویق و تنبیه با هدف استحاله و منحرف کردن نظام، راهبرد قهرآمیز با هدف براندازی آشکار و راهبرد جنگ سرد و ترکیبی با هدف فروپاشی از درون و تغییر رفتار با اهداف مختلف در پیش گرفته است.
غلامرضا صفرپور خاطرنشان کرد: هر دو جناح جمهوریخواه و دموکرات آمریکا اهداف یکسانی در تقابل با نظام اسلامی داشتهاند.
انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا چه فرآیندی را طی میکند؟
وی با اشاره به مذاکرات هستهای و قرارداد برجام و خروج آمریکا از این قرارداد متذکر شد: این رفتار آمریکاییها در قالب رویکرد جنگ ترکیبی و مبتنی بر فشار حداکثری است که از دو بال تحریم و مهار طراحی شده بهره میبرد تا ایران را در یک فرآیند تدریجی به مرحله «انفجار درون» برساند.
این استاد دانشگاه به چگونگی انجام انتخابات آمریکا پرداخت و ادامه داد: فرآیند انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا شامل سه مرحله رقابت درون حزبی، انتخاب هیئتهای انتخاباتی (الکترال) توسط رأیدهندگان و مرحله نهایی انتخابات ریاست جمهوری است.
مسئول معاونت تحلیل و گفتمانسازی بسیج اساتید استان فارس، لابی صهیونیستی، پول و تبلیغات و وضعیت مناسبات قدرت در صحنه بینالملل از عوامل تأثیرگذار بر نتیجه انتخابات آمریکا عنوان و تشریح کرد: با توجه به اینکه نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وابسته به نتیجه رأی الکترال است، در این کشور دموکراسی واقعی وجود ندارد و ممکن است رأی عموم مردم با نتیجه نهایی یکسان نباشد.
مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد نیز با اشاره به پیشینه تاریخی روز 13 آبان اظهار کرد: هر سه حادثه تبعید امام خمینی(ره)، کشتار دانشآموزان و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا با هویت مبارزه با استکبار رخ داد.
ابوذر طاهری تأکید کرد که نسل نوجوان و جوان باید از حوادث دوران انقلاب اسلامی اطلاع داشته باشند تا از این سابقه تاریخی در تحلیل حوادث آینده بهره ببرند.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/