صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۷ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹

طبع، خواص، مضرات و مُصلح گوشت کبک در ویکی آنا

گوشت کبک دارای ارزش غذایی بالایی است مقدار پتاسیم در گوشت این پرنده فراوان است و همچنین گوشت این پرنده دارای مواد معدنی از جمله کلسیم، فسفر، منیزیم، و مقدار کمی آهن  و گوگرد است.
کد خبر : 528526

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، کبک از خانواده ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است. گوشت کبک معمولاً جزء غذاهای لوکس محسوب می شود و قیمت بالا و مخصوص به خود دارد. گوشت این پرنده، به علت داشتن جنب و جوشهای فراوان از لحاظ لذیذی از گوشت مرغ، شترمرغ و بوقلمون بالاتر و خوش طعمتر می باشد.


گوشت کبک سفت است بهتر است بلافاصله پخته نشود و مدتی در هوای آزاد بماند.



خواص و مضرات گوشت کبک



  • مصرف گوشت کبک از ابتلا به بیماری عفونتهای تنفسی پیشگیری می کند.

  • از دیگر خواص مهم مصرف گوشت کبک، تولید کمتر اسید اوریک در بدن است. در نتیجه فعالیت کلیه ها را افزون می سازد و نقش موثری در دفع سموم بدن دارد.

  • مصرف گوشت کبک برای تقویت حافظه مفید است.

  • گوشت کبک ضعف عمومی بدن را از بین می برد.

  • استفاده از گوشت کبک برای افرادی که که دوره نقاهت بیماری هستند موثر است.

  • یکی از خواص مهم گوشت کبک در طب سنتی کمک به قطع تب است.

  • گوشت آن لطیف و زود هضم است.

  • ارزش غذایی آن زیاد است.




  • گوشت کبک به دلیل جربی و کلسترول بسیار پایینی که دارد از خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.

  • گوشت کبک غنی از پتاسیم است و مصرف آن برای افرادی که فشار خون بالا دارند مانعی ندارد.

  • چربی پایین و پروتئین بالای گوشت کبک برای همگان (از رده کودک تا شخص سالمند) مفید و سلامت بخش است.

  • گوشت کبک برای درمان بیماری هایی چون ضعف اعصاب و درد مفاصل موثر است.

  • خون زیادی تولید می‌کند و چاق کننده است.

  • در درمان بیماری‌های سرد بلغمی و بیماری‌های سرد مغز مؤثر است.

  • نیروی جنسی را تقویت می‎کند.

  • مصرف زیاد آن در بدن ایجاد خارش می‌کند.

  • مصرف گوشت کبک در گرم مزاجان، هوای گرم و سرزمین‌های گرم مضر است.

  • چون گوشت کبک، مانند سایر گوشت‎ها، منبع چربی‌های اشباع است، زیاده روی در مصرف آن، در افراد دچار چربی خون بالا توصیه نمی‌گردد.


 


طبع گوشت کبک چیست؟


مزاج گوشت کبک گرم و خشک است.



مصلح گوشت کبک چیست؟


ترشی‌های طبیعی و سکنجبین مصلح گوشت کبک و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر