صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۰ - ۱۲ آبان ۱۳۹۹
رئیس شورای شهر تهران:

دولت احمدی‌نژاد 10 هزار دستگاه اتوبوس شهری در کشور توزیع کرد/ نقش 40 درصدی حمل و نقل عمومی در انتشار ویروس کرونا

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در زمان ریاست جمهوری احمدی نژاد 10 هزار دستگاه اتوبوس در کشور توزیع شد و 15 دستگاه اتوبوس به رفسنجان رسید که در آن زمان اتوبوس واحد هم نداشت.
کد خبر : 527661

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن هاشمی در آیین بهره‌برداری از 100 دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس جدید در ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران که پیش از ظهر امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های شهرداری تهران برگزار شد، در ارتباط با همکاری دولت در تأمین ناوگان حمل و نقل عمومی اظهار کرد: سنت حسنه‌ای در دولت اصلاحات ایجاد شد که در دوره پدرم که من مسئول دفتر بودم دولت 100 درصد هزینه را در تأمین اتوبوس پرداخت کرد که این موضوع در دوره خاتمی به 82.5 درصد کاهش یافت.


وی در ادامه با اشاره به نقش احمدی‌نژاد در تأمین اتوبوس برای کل کشور نیز گفت: در زمان ریاست جمهوری او 10 هزار دستگاه اتوبوس در کشور توزیع شد که 15 دستگاه اتوبوس به رفسنجان رسید که در آن زمان اتوبوس واحد هم نداشت. این موضوع در قالب تبصره 13 دولت از سوی شهرداری‌ها پیگیری شده بود.


رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: در دولت روحانی هم مصوبه خوبی داده شد که براساس آن می‌توان 19 هزار دستگاه اتوبوس از آن دریافت کرد. این‌که من گفتم شهرداری لحاف و تشک پهن کرده و سهم تهران را از حمل و نقل بگیرد شوخی نکردم چون پیگیری‌ها در دوره‌های قبل به آن نتایج منتهی شد.


هاشمی با اشاره به مصوبه دولت روحانی در خصوص حمل و نقل عمومی، گفت: این مصوبه مربوط به بیست و سوم اسفند سال 96 است که با حضور رئیس جمهور، 4 وزیر و رئیس بانک مرکزی انجام شد ولی عدم پیگیری‌ها باعث شد خروجی نداشته باشد. این مصوبه را بخوانید همه چیز در آن قید شده و براساس آن می‌توان با همه تولید‌کنندگان اتوبوس در کشور قرارداد ببندید و بازپرداخت و منابع آن هر سه ماه از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت از سوی شرکت نفت تأمین خواهد شد.


وی با اشاره به این‌که در این مصوبه 46 هزار دستگاه اتوبوس برای کشور در نظر گرفته شده که 5 هزار دستگاه آن مربوط به تهران است، عنوان کرد: این مصوبه به وزارت صمت، کشور و نفت ابلاغ شده و من نمی‌دانم چرا خودروسازها آن را دنبال نمی‌کنند؟


رئیس شورای اسلامی شهر تهران اذعان کرد: دولت هر آنچه که می‌بایست در حوزه توسعه حمل و نقل عمومی انجام داده ولی ما آن را پیگیری نکرده و به آن عمل نکردیم. این مصوبه مربوط به اواخر سال 96 است و حدود یکسال و نیم بعد یعنی در اواسط سال 97 آمریکا از برجام خارج شد.


هاشمی با بیان این‌که با توجه به شیوع کرونا وضعیت ما خوب نیست، گفت: ما در مبارزه با کرونا شعار می‌دهیم ولی در زمان مناسب اقدام نمی‌کنیم. در بین عوامل انتشار ویروس کرونا 30 تا 40 درصد در کلانشهرها سهم ناوگان حمل و نقل عمومی یعنی اتوبوس و مترو است و با توجه به این‌که این ویروس کرونا به این زودی‌ها از بین نمی‌رود باید با سرعت در راستای اجرایی شدن مصوبات در بحث توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی در تهران اقدام کنیم.


وی افزود: در بحث تولید اتوبوس ما نتوانستیم شعار رهبری یعنی جهش تولید را محقق کنیم چون 9 شرکت از 10 شرکت تولیدکننده اتوبوس در کشور تعطیل شده و همین اتفاق در بحث واگن مترو هم افتاده که باید تلاش کنیم در زمان باقیمانده با توجه به شعار رهبری مصوبات دولت را در بحث حمل و نقل عمومی محقق کنیم.


انتهای پیام/4105


انتهای پیام/

ارسال نظر