فقه وحدت و منشور تقریب توسط نخبگان و علمای شیعه و سنی تدوین شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از آزادشهر، مصیب عباسی در نشست بررسی زمینههای تقریب مذاهب اسلامی و چالشهای فراروی جهان اسلام با تأکید بر رویکرد مقام معظم رهبری به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر برگزار شد، اظهار کرد: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی باید فقه وحدت بهصورت عملی اجرا شود و این امر توسط علمای شیعه و سنی گلستان که زبانزد وحدت واقعی در کشور هستند، عملی است.
وی خاطرنشان کرد: با وجود وحدت بین شیعه و سنی در استان گلستان متأسفانه در نظام درسی حوزه و دانشگاه واحد درسی فقه شیعه و یا سنی وجود ندارد که هر دو مذهب با فقه یکدیگر آشنا شوند.
دبیر هماندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گلستان بیان کرد: برای تقریب و تقویت وحدت و توسعه ارتباطات بین شیعه و سنی باید تا در طول سال علمای شیعه در حوزه و دانشگاههای اهل سنت و علمای اهل تسنن در حوزهها و دانشگاههای اهل تشیع مبانی فقهی خود را برای آشنایی دانشجویان توضیح داده تا بسیاری از اختلافات جزئی از بین برود.
این مسئول در دانشگاه آزاد اسلامی گلستان گفت: باید گفتمان انقلاب اسلامی محور وحدت باشد و علمای استان با یکدلی و همدلی فقه وحدت و منشور تقریب را تدوین کرده و در خطبههای نماز جمعه و کنفرانس بینالمللی وحدت ارائه شود.
گریز از دین باعث کمرنگ شدن وحدت میشود
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر در رشته علوم معارف نیز اظهار کرد: جنگ و کشتارهای مذهبی، گسترش جریانهای افراطی مذهبی و گریز از دین در جامعه اسلامی سبب کمرنگ شدن و یا نابودی وحدت میان مسلمانان خواهد شد.
سید محمدرضا میرعرب گفت: ترویج و تشویق ارزشهای دینی، احترام به خردهفرهنگها و حفظ آنها در سایه فرهنگ واحد و متعالی الهی و تلاش برای گسترش عدالت در ایجاد و تقویت وحدت بسیار مؤثر است.
وی بیان کرد: اختلاف در بعضی از اعتقادات و احکام فقهی نتیجه طبیعی اجتهاد و تفکر آزاد است و نباید این موضوعات باعث جدایی مسلمانان از یکدیگر شود.
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/