تقویت چشم با خوراکی و تغذیه مناسب
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، امگا ۳، ویتامینها، رنگدانهها و آنتی اکسیدانها عناصرضروری برای عملکرد مطلوب سلولهای بینایی هستند.
ویتامین A
ویتامین A علاوه بر این که برای دید شب و روز لازم است، برای حفظ رطوبت کافی چشم ضروری است. کمبود این ویتامین میتواند به کاهش قدرت بینایی، خشکی چشم و استحاله ماکولای چشم (عفونت بخش مرکزی شبکیه چشم) مرتبط با افزایش سن منجر شود.
مواد غذایی مفید
تخم مرغ (به خصوص زرده)، کره، گوشت، ماهی، هویج، گوجه فرنگی، زردآلو، اسفناج، کدو حلوایی، کاهو، فلفل و طالبی میتواند این نیاز بدن را تامین کند.
ویتامین C
ویتامین C آنتی اکسیدان دیگری است که به مقابله با رادیکالهای آزاد که عامل پیری سلولها هستند کمک میکند. این ویتامین از قرنیه در برابر اکسیداسیون محافظت میکند و در پیشگیری از آب مروارید نقش دارد.
مواد غذایی مفید
مرکبات، کیوی، سبزیجات با برگهای سبز مانند جعفری و اسفناج و انواع کلمها مقدار قابل توجهی از این ویتامین را دارند.
امگا ۳
این اسید چرب تاثیر مثبت بر سلامت سیستم قلبی و عروقی دارد. این چربی در حفظ رطوبت مطلوب چشم نقش دارد و از خشکی چشم پیشگیری میکند. همچنین در مقابل استحاله ماکولای چشمی نقش محافظتی دارد.
مواد غذایی مفید
ماهیهای چرب مانند ساردین، ماکرو، آزاد و همچنین روغنهای گیاهی سرشار از امگا ۳ از جمله کلزا، گردو و کتان این نیاز بدن را تامین میکند.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/
انتهای پیام/