صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۴ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹

انواع قهوه را بشناسید

از نظر نوع دم کردن و نوع دانه،قهوه ها به انواع مختلفی تقسیم می شوند که در این مطلب ما به انواع قهوه از نظر نوع دانه و روش دم کردن خواهیم پرداخت.
کد خبر : 527121

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، از نظر نوع دم کردن و نوع دانه،قهوه ها به انواع مختلفی تقسیم می شوند که در این مطلب ما به انواع قهوه از نظر نوع دانه و روش دم کردن خواهیم پرداخت.


از نظر نوع دم کردن و نوع دانه،قهوه ها به انواع مختلفی تقسیم می شوند که در این مطلب ما به انواع قهوه از نظر نوع دانه و روش دم کردن خواهیم پرداخت.


قهوه ترک


این نوشیدنی کاملا بصورت پودری و ریز آسیاب می شود و نحوه دم کردن آن نیز در قهوه جوش بر روی شعله گاز انجام می شود.در زمان دم کردن،مقداری کف هم روی قهوه جوش ایجاد می شود که در آخر بر روی فنجان می توان آن را سرو کرد.اگر بخواهیم به اختصار نحوه دم کردن قهوه ترک را شرح دهیم باید بگوییم که در درجه نخست احتیاج به قهوه جوش یا جازوه داریم به همراه مقداری آب و پودر قهوه روی شعله ملایم گاز.تا زمانی که قهوه به جوش بیاید و کف روی آن پدیدار شود.



قهوه فرانسه


این نوع نوشیدنی دارای دانه های زبرتر و درشت تر است که با دستگاه های قهوه ساز یا قهوه فرانسه ساز آماده می شود بطوری که دستگاه های قهوه ساز دارای فیلتر های کاغذی و دستگاه های قهوه ساز فرانسه دارای فیلتر های توری هستند.آب جوش از روی پودر قهوه عبور کرده و عصاره آن را به خود می کشد سپس وارد مخزنی می شود که بصورت کاملا رقیق و بدون داشتن تفاله های قهوه است.در کل دم کردن قهوه فرانسه بسیار راحت است.


قهوه اسپرسو


دانه های مربوط به قهوه اسپرسو نرم تر و ریز تر از دانه های قهوه ترک آسیاب می شود و با استفاده از دستگاه های مخصوص به خود انجام می شود. از طریق این دستگاه آب جوش با شدت زیاد از دانه های قهوه عبور داده می شود و عصاره قهوه به خورد آب جوش می رود بطری که آب طعم و عطر قهوه را به خود می گیرد.اگر کیفیت دستگاه و قهوه استفاده شده خوب باشد ، قهوه دارای کف رقیقی می شود وبدون تفاله قهوه.



قهوه های فوری


قطعا همه ما نام قهوه فوری را شنیده ایم و کلماتی مثل کافی میکس و نسکافه که به جای آن استفاده می شود را نیز شنیده اید. بطور کلی این نوع قهوه شامل دانه های قهوه ای است که در کارخانه سازنده جوری فرآوری و آماده می شود که قابلیت حل شدن در آب جوش و شیر را دارند و خیلی سریع آماده سرو می شوند.


 


کپسول قهوه


استفاده از کپسول قهوه امروزه در حال افزایش است .استفاده کردن از این نوع قهوه بسیار راحت است به دو دلیل،اول اینکه میزان قهوه ای که در هر کدام از این کپسول ها موجود است دقیقا به میزان یک شات قهوه اسپرسو است و دوم اینکه تفاله های قهوه بعد از اینکه عملیات عصاره گیری انجام شد داخل کپسول ها باقی می ماند و دیگر احتیاج به تمیز کردن دستگاه ندارد.نسپرسو نام دیگر این نوع قهوه هاست که شامل طعم های متفاوتی است که در برگیرنده ذائقه های متفاوت استو نحوه آماده کردن آن نیز راحت است.



قهوه روبوستا


قهوه روبوستا حدود 40درصد از مصرف کل قهوه های جهان را شامل می شود.گیاهی که این قهوه از آن گرفته می شود در شرایط سخت نیز بسیار مقاوم است و تنها به آب احتیاج دارد و به دلیل کافئین بالایی که در آن وجود دارد دجار آفت نمی شود.این نوع قهوه بیشتر در تهیه قهوه اسپرسو و فوری استفاده می شود و میزه ای تلخ تر نسبت به انواع دیگر دانه های قهوه دارد بطوریکه آن را با دانه های دیگر ترکیب کرده و استفاده می کنند.


 


خرید قهوه با بهترین برندهای ایرانی در فروشگاه قهوه خوش کالا


در این مقاله به اختصار توضیح درباره انواع قهوه و آماده کردن آن پرداختیم.نکته قابل توجه در تهیه قهوه استفاده از دانه های قهوه با کیفیت است که باعث بالا رفتن کیفیت طعم وعطر در نوشیدنی قهوه می شود.فروشگاه اینترنتی قهوه خوش کالا با ارائه انواع قهوه با کیفیت به مشتری در خرید قهوه کمک شایان ذکری کرده است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: قهوه
ارسال نظر