صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۵ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹
غلامی در نشست معاونان بین‌الملل دانشگاه‌ها:

حضور قوی در فضای بین‌الملل نشان از توانمندی‌های سیستم آموزش عالی کشور است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: حضور قوی در فضای بین‌الملل نشان از توانمندی‌های سیستم آموزش عالی کشور است.
کد خبر : 526153

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در یازدهمین نشست مجازی معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور که امروز در سالن شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد، گفت: حضور قوی در فضای بین‌الملل نشان از توانمندی‌های سیستم آموزش عالی کشور است.


وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر فعالیت‌های خوبی در زمینه توسعه ارتباطات بین‌المللی داشته‌ایم و باید به این موضوع به‌عنوان یک سرمایه توجه شود، افزود: توسعه آموزش عالی در سطح بین‌الملل نشان از توانمندی مجموعه‌های علمی کشور است و در شرایط کنونی با توجه به شیوع ویروس کرونا در دنیا، برای همه کشورها یک جهش و انتقال از زمان حاضر به زمان جلوتر اتفاق افتاده است که هر کشوری با توجه به مختصات خود از این جهش بی‌بهره نبوده است.


در مجموعه‌های علمی به هیچ وجه نباید نگاه رو به عقب وجود داشته باشد


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه در مجموعه‌های علمی به هیچ وجه نباید نگاه رو به عقب وجود داشته باشد، بیان کرد: باید به این اتفاق نگاه مثبت داشته باشیم و با رویکرد جدید فعالیت کنیم.


وی ادامه داد: دستاوردهایی که در این دوره داشته‌ایم قابل توجه بوده است؛ سرمایه‌هایی که در شکل تجربه مبادله شدند، توسعه فناوری‌ها، تأمین زیرساخت‌ها، امکانات فیزیکی و… از جمله مواردی بود که در شرایط عادی قابل تأمین نبود.


غلامی با اشاره به توفیقات مختلف دانشگاه‌ها و حرکت رو به جلو در زمینه‌های مختلف در این دوران، اظهار کرد: به اشتراک‌گذاری تجربیات و برنامه‌ها در کنار دیگر فعالیت‌ها، تدوین و انتقال دستاوردهای مهم دانشگاه‌ها برای ارتقای سطح علمی بسیار ارزشمند است.


وی توجه به چند نکته را حائز اهمیت دانست و گفت: یکی از مزیت‌های این دوره که بدون نیاز به ارتباط حضوری و فیزیکی، به توسعه ارتباطات بین‌الملل منجر شده این است که در شرایط نزدیک و یا مشابه مراکز دانشگاهی دنیا قرار گرفته‌ایم و همچنین در شرایطی که به دلیل تحریم‌های ظالمانه و محدودیت‌ها امکان رفت‌وآمد طالبان تحصیل علم نبود، به‌خوبی توانستیم برای معرفی خود در دنیا قدم‌های مؤثر برداریم و این نکته باید بیش از پیش تقویت شود.


به حداقل رسیدن هزینه‌ نشست‌های بین‌المللی در ایام کرونا


غلامی عنوان کرد: با به حداقل رسیدن هزینه‌های نشست‌های بین‌المللی، امکان بهره‌مندی از موضوع‌های مختلف فراهم شده است و حضور قوی در فضای بین‌الملل نشان از توانمندی‌های سیستم آموزش عالی کشور است.


وزیر علوم با بیان اینکه اگر تدابیر لازم برای توسعه بین‌المللی آموزش عالی داشته باشیم، دستاوردهای ارزشمندی حاصل خواهد شد، خاطرنشان کرد: لوازم و اسباب فعالیت در شرایط فعلی نیز باید فراهم شود و ضوابط و آیین‌نامه‌های لازم با پیشنهادهای کمک‌کننده مراکز دانشگاهی برای هماهنگی بیشتر تدوین و مجوزهای لازم نیز پیگیری و اخذ شود.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر