صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۷ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹
حسینی مطرح کرد؛

امضای قراردادهای صنعتی دانشگاه امیرکبیر در سال گذشته به ارزش ۱۹۰ میلیارد تومان

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: سال گذشته حدود ۱۹۰ میلیارد تومان قرارداد صنعتی به امضا رسانده‌ایم، این قرارداد‌ها بسیار بزرگ بودند به همین دلیل در هر کدام از آن‌ها می‌توانستیم ۱۰ یا ۱۵ عضو هیئت علمی جوان را مشارکت دهیم.
کد خبر : 525678

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسین حسینی تودشکی، معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: نظام رتبه‌بندی کیو اس یکی از نظام‌های معتبر رتبه‌بندی دانشگاه‌ها محسوب می‌شود که در آن شاخص تعداد ارجاعات به مقالات نسبت به تعداد اعضای هیئت علمی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. دانشگاه امیرکبیر در این نظام ارزیابی رتبه ۱۷ بین‌المللی را دارد.
وی ادامه داد: سال گذشته در رتبه  ۲۸ قرار داشتیم و سال قبل از آن نیز در رتبه ۴۰، کاهش رتبه ما در این نظام ارزیابی نشان از سیاست‌گذاری دانشگاه امیرکبیر دارد. همچنین برای اینکه بعد فناوری و تجاری‌سازی نیز در دانشگاه صدمه نبیند، بخش فناوری یعنی ارتباط با صنعت را اجباری کرده‌ایم و به اعضای هیئت علمی کمک می‌کنیم تا اگر قادر نیستند که از صنعت پروژه بیاورند در پروژه‌های ما شرکت کنند.


معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کرد: در 6 ماه از سال گذشته حدود ۱۹۰ میلیارد تومان قرارداد صنعتی به امضا رسانده‌ایم، این قرارداد‌ها بسیار بزرگ بودند به همین دلیل در هر کدام از آن‌ها می‌توانستیم 10 یا 15 عضو هیئت علمی جوان را مشارکت دهیم. این کار باعث می‌شود تا اعضای هیئت علمی در پروژه‌ها شرکت کنند و تجربه لاز را برای پروژه‌های بعدی به دست آورند.
حسینی با بیان اینکه اعضای هیئت علمی به میزانی که در پروژه‌های صنعتی همکاری داشته باشند، پروژه به نام آن‌ها خواهد بود، گفت: اعضای هیئت علمی به خصوص نیرو‌های جوان، دوره‌های سه ماهه یا 6 ماهه را در صنعت می‌گذرانند و از این طریق علاوه بر ارتباط با صنعت، مشکلات این حوزه را شناسایی می‌کند و در جهت رفع آن  بر می‎‌آیند.


منبع: خبرگزاری دانشجو


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر