صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۰۴ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹
ظریف:

نیاز به تغییر پارادیم بنیادین در منطقه داریم

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: بر اساس باز تنظیم آگاهانه و شناسایی ضرورت ایجاد امنیت و ترتیبات همکاری منطقه‌ای به تغییر پارادیم بنیادین در منطقه خود نیاز داریم.
کد خبر : 524663

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در نشست شورای امنیت که به ریاست لاوروف، وزیر خارجه روسیه و با حضور وزیر خارجه چین و تعداد دیگری از وزرا برگزار شد با اشاره به پویش صلح هرمز اظهار داشت: این ابتکار متکی به مسئولیت هر کشور در منطقه برای تضمین صلح، ثبات و رفاه همسایگان و انتفاع همگان از آن است.


وزیر امور خارجه کشورمان اظهار کرد: تجویزهای غلطی چون خرید امنیت از دیگران، به دست آوردن امنیت در ازای ناامنی همسایگان و کسب هژمونی منطقه‌ای مسبب عواقب ناگواری شده است.


ظریف همچنین افزود: حضور غیر مشروع آمریکا با ۷۶۰۰ مایل فاصله از سواحلش دستاوردی نداشته جز ترور بزدلانه شهید سپهبد قاسم سلیمانی، دشمن شماره ۱ داعش توسط رئیس‌جمهور آمریکا.


وزیر امور خارجه در ادامه افزود: شاید کسی بتواند با پول پیچیده‌ترین تسلیحات را بخرد اما حقیقت این است که امنیت و ثبات خریدنی نیست.


ظریف اضافه کرد: ما نیاز به همکاری جمعی توسط کشورهای منطقه برای ایجاد گفتگوی فراگیر و ایجاد امنیت شبکه‌ای در منطقه داریم. در غیر این صورت برای نسل‌ها درگیر هرج‌ومرج خواهیم بود.


رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: ما نیاز به تغییر پارادیم بنیادین در منطقه خود بر اساس باز تنظیم آگاهانه و شناسایی ضرورت ایجاد امنیت و ترتیبات همکاری منطقه‌ای داریم. ما نیاز به یک منطقه قوی داریم که توهمات هژمونیک به‌وسیله یک قدرت- منطقه‌ای یا جهانی- را بزداید. یک منطقه قوی نیازمند ثبات سیاسی و سرزمینی رشد یافته در منطقه است. یک منطقه قوی که در آن تمام همسایگان خویشتن‌داری راهبردی را تمرین کنند.


ظریف در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: ما نگرانی‌ها و گلایه‌های خود را داریم. ایرانیان هرگز ۸ سال جنگ تحمیلی را که در آن متجاوز به‌طورکامل توسط همسایگان حمایت مالی می‌شد، فراموش نمی‌کنند.


وزیر امور خارجه در پایان اظهار داشت: معتقدیم که یک رهیافت جدید منطقه‌ای بایستی نتیجه تعاملات جمعی ما باشد. رئیس‌جمهور روحانی ایده‌های اولیه‌مان را با تمام رهبران کشورهای ساحلی خلیج‌فارس به اشتراک گذاشت و آن‌ها را دعوت کرد که این ایده‌ها را غنی کنند و در اجرای آن‌ها مشارکت داشته باشند.


انتهای پیام/4129/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر