صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۱۴ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹
درخواست صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی ؛

تعویق پرداخت بدهی کشورهای فقیر را تمدید کنند

صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در نشست سالانه خود از گروه ۲۰ اقتصاد بزرگ خواسته‌اند که تأخیر پرداخت بدهی از فقیرترین کشورهای جهان را تمدید کنند.
کد خبر : 523100

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در نشست سالانه خود از گروه ۲۰ اقتصاد بزرگ خواسته‌اند که تأخیر پرداخت بدهی از فقیرترین کشورهای جهان را که قرار است در پایان سال منقضی شود، تمدید کنند.


در حالی که صندوق ماه گذشته پیش‌بینی رشد کوچکی را در پیش‌بینی رشد ۲۰۲۰ از چشم‌انداز ژوئن خود اعلام کرد، اما هشدار داد که بازپرداخت طولانی و ناهموار خواهد بود. صندوق بین‌المللی پول دولت‌ها را تشویق کرده تا هر آنچه برای مقابله با بحران نیاز دارند خرج کنند، حتی هشدار داده که بدهی به عنوان درصدی از تولید ناخالص داخلی برای اولین بار حدود ۱۰۰ درصد افزایش می‌یابد.


مقامات صندوق در اوایل این ماه اصلاحاتی را در مورد تغییر ساختار بدهی برای کشورهایی که برای تحقق تعهدات خود تلاش می‌کنند، پیشنهاد کردند، باری که احتمالاً با افزایش دامنه همه‌گیری در اقتصاد باعث خرابی خواهد شد، در حالی که آسیب‌پذیری ناشی از بدهی موضوع اصلی جلسات خواهد بود.


گروه G۲۰ در ماه آوریل موافقت کرد که میلیاردها دلار از بازپرداخت‌های کشورهای فقیرتر تا پایان سال تحت عنوان طرح تعلیق خدمات بدهی چشم‌پوشی کند. بانک جهانی می‌گوید این کافی نیست و می‌خواهد برای جلوگیری از عواقب بیشتر، وام‌ها کاهش یابد.


صندوق بین‌المللی پول همچنین در حال تلاش است تا نحوه انتقال دارایی‌های ذخیره موجود که به عنوان حقوق برداشت ویژه شناخته شده از کشورهای ثروتمندی است که به آن‌ها نیازی ندارند به کشورهای فقیرتر که نیاز دارند، کشف کند.


طرح پیشنهادی برای تخصیص ۵۰۰ میلیارد دلار به حقوق برداشت ویژه در آوریل توسط ایالات‌متحده، بزرگ‌ترین سهامدار صندوق که از ناکارآمدی این طرح انتقاد کرد، بسته ماند.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر