صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۱ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹
از سوی جهان‌بین؛

دستورالعمل جشنواره سراسری «رشد» ابلاغ شد

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل جشنواره سراسری «رشد» ویژه کانون‌های فرهنگی دانشجویی را ابلاغ کرد.
کد خبر : 522948

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، فرزاد جهان‌بین سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل جشنواره سراسری «رشد» ویژه کانون های فرهنگی دانشجویی را به رؤسای استان ها، واحدها، مراکز آموزشی و آموزشکده های دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.


تبیین و تحقق اندیشه های حضرت امام (ره) و حرکت در مسیر منویات مقام معظم رهبری در لزوم توجه به فعالیت های خودجوش فرهنگی دانشجویی، شناسایی ظرفیت و توانمندی کانون های فرهنگی دانشجویی، شناسایی و ارج نهادن به تولید آثار برتر و تقویت رشدهای انقلابی، هویت بخشی به نهادهای دانشجویی، گسترش کمی و کیفی فعالیت‌های فرهنگی و... ازجمله مهمترین اهداف جشنواره سراسری «رشد» ویژه کانون‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان است.


در این دستورالعمل، ساختار جشنواره شامل شورای سیاست‌گذاری، دبیرخانه دائمی، دبیرخانه مرکزی، دبیرخانه اجرایی، دبیرخانه های استانی و دبیرخانه‌های واحد دانشگاهی جشنواره رشد و همینطور اهم وظایف هرکدام به تفصیل آمده و در اختیار واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است.


براساس بندهای این دستورالعمل، جشنواره «رشد» در زمینه های «فرهنگ و تمدن»، «انقلاب اسلامی»، «دینی و مذهبی»، «اجتماعی»، «هنر و ادبیات» و «رسانه و فضای مجازی» برگزار می‌شود و برترین‌های جشنواره در سه بخش رقابت برترین‌ها، شناسایی و معرفی ظرفیت‌ها و توانمندسازی و آموزش مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.


در این دستورالعمل آمده است: حوزه‌های اصلی بخش تولیدات، آثار و دستاوردهای برگزیده فردی و گروهی عبارت‌اند از فیلمنامه نویسی، نمایشنامه نویسی، عکس، ادبی، هنرهای تجسمی، صنایع دستی، تئاتر و فیلم.


گفتنی است به منظور زمینه سازی و تقویت فعالیت‌های جمعی دانشجویی، توجه به نوآوری و برنامه‌های خلاقانه دانشجویان و ایجاد فضای نشاط و پویایی در فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها، هریک از کانون‌های شرکت‌کننده در جشنواره باید فعالیت های فرهنگی خود (اعم از تولیدات، دستاوردها و مستندات) را در فضای مجازی مناسب در معرض نمایش قرار دهند.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر