صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۲:۴۷ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹

دلار پایین می‌آید؟

هر چند معامله‌گران در پایان روز یکشنبه حاضر به فروش دلار حتی به قیمت‌هایی در محدوده ۳۵ هزار تومان نبودند، امروز اسکناس‌های دلاری‌شان را تا قیمت ۳۱ هزار تومان به‌راحتی معامله می‌کردند.
کد خبر : 522855

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، بازار ارز اکنون در موقعیتی خاص و تاریخی قرار گرفته است. از یک سو اعلام بانک مرکزی برای عرضه روزانه ۵۰ میلیون دلار ارز و از سوی دیگر اعلام توافق ایران و عراق برای حل مشکلات بانکی بازار را در موقعیتی تازه قرار داده است. بازار روز یکشنبه رکورد تاریخی قیمت را در محدوده بالاتر از ۳۱ هزار تومان به ثبت رساند. آهنگ رشد قیمت دلار در سال ۱۳۹۹ تند شده است  در هفت ماه اخیر دلار بیش از ۱۵ هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کرده است.


 حالا اما جدا از عراق، گفته می‌شود تفاهم‌هایی با کره جنوبی در راه است و طبق آنچه علی ربیعی پیش‌تر اعلام کرده است هیئت‌هایی در حال اعزام به کشورهایی هستند که پول ایران در آنها بلوکه شده است.


 سید حمید حسینی این کشورها را ترکیه، عمان، کره‌جنوبی و عراق اعلام می‌کند و می‌گوید لازم است رایزنی‌هایی با همه بدهکاران صورت گیرد. پیش‌تر نیز نام چین در این فهرست قرار داشت و هنوز این کشور در زمره کشورهایی است که منابع ارزی ایران در آن قرار دارد اما اخبار رسیده نشان می‌دهد توافق بر سر تسویه غیرنقدی منابع با این کشور در راه است.


همتی پیش‌تر در پایان خرداد ماه نیز به عراق سفر کرده بود و با رئیس کل پیشین بانک مرکزی این کشور تفاهم‌هایی را داشت اما این بار همتی گفته است نخست وزیر عراق وعده داده است که هر هفته روند اجرایی شدن توافق‌ها را پیگیری نماید.


به نظر می‌رسد  این اتفاقات بازار ارز ایران را دستخوش تغییری جدی در شرایط کنونی نماید و برخی صرافان معتقدند عقب‌نشینی دلار می‌تواند بسیاری از کسانی را که در قیمت‌هایی بالاتر از ۲۷ هزار تومان دست به خرید زده‌اند، متضرر نماید.


 تشدید تحریم‌ها، کاهش درآمدهای نفتی، مشکلات بانکی و تأثیر آن بر بازگشت ارز صادراتی مهمترین دلایل بروز این اتفاقات در بازار ارز اعلام شده است.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر