صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۹ - ۱۹ مهر ۱۳۹۹
رحمانی فضلی:

مدیریت بحران را باید هوشمند کنیم

وزیر کشور گفت: عکس‌های ماهواره‌ای و هوایی در حوادث به‌ویژه سیل بسیار راه گشا و کار راه‌انداز هستند و در زمان هم صرفه‌جویی می‌شود. از این عکس‌ها می‌توان در برآورد خسارات استفاده کرد.
کد خبر : 522224

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور عصر امروز در جلسه ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران اظهار کرد: پیش‌بینی‌های لازم برای پیشگیری از بلاها و حوادث در نظر گرفتیم.


وی افزود: وظایف قانونی این ستاد بررسی و تدوین سند راهبرد مدیریت بحران، برنامه ملی کاهش حوادث و سوانح و برنامه بازسازی و بازتوانی جهت تقویت است.


وزیر کشور گفت: پایش به هنگام مخاطرات جوی و اعلام هشدارهای لازم به ذی‌نفعان یکی از دستورات این جلسه بود، ما در برخی حوادث غافلگیر شدیم و باید الگوهای بارش و دما را به موقع اعلام کنند. حداقل باید پیش‌بینی‌ها یک‌هفته‌ای باشد.


رحمانی فضلی بیان کرد: رصد و بازبینی پل‌های کم ارتفاع دستور کار بعدی بود که در موقع سیل این پل‌های کم ارتفاع می‌تواند خطرساز باشد، حذف این پل‌ها می‌تواند از انحراف سیل جلوگیری کند.


وی ادامه داد: باید برای شرایط خاص و استفاده از انواع سوخت برنامه داشتیم تا در سرمای شدید و سیل و… تلفات انسانی نداشته باشیم و کارها متوقف نشوند.


وزیر کشور گفت: وضعیت انبارهای هلال‌احمر برای مواقع خاص قانع‌کننده نیست و مدیریت بحران باید بر آن نظارت داشته باشد چراکه در مواقع بحران مردم از ما مطالبه می‌کنند.


رحمانی فضلی بیان کرد: پاک‌سازی و لایروبی کانال‌ها و جوی‌های آب‌ها باید مداوم انجام شود.


وی گفت: باید جلوگیری کنیم که در حریم رودخانه‌ها منزلی ساخته نشود، بیش از ۷۰ درصد منازلی که در سیل‌ها تخریب می‌شوند منازلی هستند که در حریم رودخانه‌ها ساخته شده بودند.


وزیر کشور تصریح کرد: در حوادث نباید عشایر را فراموش کنیم و باید توجه ویژه‌ای به این افراد شوند، باید خدمات‌رسانی بین همه توزیع شود.


رحمانی فضلی گفت: قانون بیمه باید درست شود، بیمه محصولات کشاورزی و مباحث دیگر مانند ساختمان باید با جدیت در نظر گرفته و پرداخت شود.


وی گفت: عکس‌های ماهواره‌ای و هوایی در حوادث به‌ویژه سیل بسیار راه گشا و کار راه‌انداز هستند و در زمان هم صرفه‌جویی می‌شود. از این عکس‌ها می‌توان در برآورد خسارات استفاده کرد.


وزیر کشور گفت: مدیریت بحران را باید به سمت هوشمند سازی ببریم.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر