صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۰ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹

گام‌های مؤثر بانک مهر ایران برای ایجاد اشتغال پايدار و توسعه روستایی

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با توجه به اهمیت نقش روستاها در توسعه اقتصادی و تأمین مایحتاج ضروری کشور گفت: امروزه توسعه روستایی تنها از طریق توجه به زیرساخت‌های عمرانی و خدمات اجتماعی محقق نمی‌شود، بلكه نیازمند اشتغال‌زایی پایدار برای روستاییان است.
کد خبر : 521229

به گزارشگروه اقتصادی خبرگزاری آنا، مرتضی اکبری، مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در این باره بیان داشت: روستاها مراکز مهم تولیدات کشاورزی و دامپروری هستند و موضوع كاهش جمعیت روستایی و تغییر تدریجی ماهیت روستا به شهر، از مهم‌ترین چالش‌های جوامع در حال ‌توسعه است.


وی افزود: هدف توسعه روستایی باید ارتقا سطح درآمد و زندگی روستاییان و کشاورزان و رفع فقر با تقویت زیرساخت‌های مناسب تولید و تنوع‌بخشی محصولات باشد که در این راستا ضروری است تا به اشتغالزایی، ایجاد صنایع روستایی، گسترش بازارهای محلی، توجه به صنایع دستی و توسعه و فروش تولیدات خانگی توجه شود.


اکبری ادامه داد: بانک مهر ایران در همکاری با سازمان‌ها و نهادهای حمایتی برای ایجاد توسعه پایدار، اشتغالزایی و کمك به مسكن روستایی اقدامات شایسته و مؤثری را انجام داده است.


مدیرعامل بانک مهر ایران اظهار داشت: این بانک با هدف کمک به اشتغالزایی و توانمندسازی نیازمندان به‌ویژه در مناطق روستایی و كمتر برخوردار كشور بیش از ۳۲۰ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به ارزش ۲۲هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد پرداخت کرده است.


وی افزود: همچنین در همکاری با بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) برای ایجاد اشتغال پایدار در حوزه های کشاورزی و پرورش دام سبک تقریباً ۸۵ هزار فقره تسهیلات به مبلغ ۱۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال توسط بانك مهر ایران پرداخت شده است.


اکبری با اشاره به اهمیت توجه به تأمین و مقاوم‌سازی مسکن روستایی بیان داشت: یکی از عوامل مهم در توسعه و عمران روستاها مسکن مناسب است كه عامل مهم و محوری در كیفیت زندگی افراد و گروه‌ها در نواحی مختلف قلمداد می‌شود.


وی ادامه داد: بانک مهر ایران در همکاری با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گام‌های مؤثری را برای تأمین مالی هزینه‌های بهبود و مقاوم‌سازی مسکن روستایی برداشته است.


مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تصریح کرد: بر اساس این همکاری، به افراد واجد شرایط معرفی شده توسط بنیاد در مناطق روستایی و به‌منظور کمك به احداث و تكمیل مسكن در سراسر كشور تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود.


وی خاطرنشان ساخت: با تعاملات صورت گرفته میان بانک و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای ساخت بالغ بر ۲۲ هزار واحد مسکونی، تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود که تا كنون بیش از ۷هزار فقره آن پرداخت شده است.


اکبری بیان داشت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در راستای مسئولیت‌ اجتماعی خیرخواهانه خود، تامین مالی برای ساخت ۱۰۰ باب واحد مسکونی در استان‌های سیل زده کشور را تقبل کرد. به همین منظور ۴۰ واحد در استان لرستان، ۳۰ واحد در استان گلستان و ۳۰ واحد در استان خوزستان ساخته شده و به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) تحویل داده شده است.


وی درباره طرح اعطای بیمه بازسازی و تجهیز ۵۰۰هزار خانه روستایی نیز گفت: بانک مهر ایران برای اولین بار در کشور با هدف تسریع و تسهیل جبران خسارت‌های ناشی از وقوع بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله در روستاهای کشور، توجه خود را بر روی بیمه حوادث منازل مسکونی معطوف كرده است.


مدیرعامل بانک مهر ایران ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام شده به هنگام وقوع یک حادثه مانند سیل و زلزله، دولت و نهادهای وابسته در گام اول به دنبال رفع نیازهای اولیه اقشار آسیب دیده و تأمین خوراک، پوشاک و اسكان موقت آنان است و مسائل مربوط به احداث و بازسازی منازل هموطنان در گام دوم قرار می‌گیرد كه معمولاً با وقفه چند ماهه و پس از تأمین مایحتاج ضروری اولیه آسیب‌دیدگان اتفاق می‌افتد.


اکبری گفت: به همین دلیل بانک قرض‌الحسنه مهرایران با توجه به اینکه بیمه منازل روستایی به‌عنوان راهکاری برای مدیریت بحران و مُسكنی برای كاهش دردهای ناشی از حوادث طبیعی است، در راستای مسئولیت های اجتماعی خود اقدام به بیمه ۵۰۰هزار منزل مسكونی بیش از ۹هزار روستای سه استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و ایلام كرد تا همزمان با گام اول دولت و نهادهای مربوطه برای تأمین مایحتاج مورد نیاز مردم، گام دوم نیز با هدف كاهش آلام و فشارهای روانی ناشی از حادثه توامان برداشته شود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر