صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
باهمکاری ۲ مجموعه فرهنگی؛

«مرثیه ناتمام» با 8 قطعه اربعینی منتشر شد / آواز ایرانی روی اشعار شاعران ایرانی

آلبوم «مرثیه ناتمام» شامل آوازهایی برای اربعین، توسط مدیریت موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با مشارکت مرکز موسیقی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران منتشر شد.
کد خبر : 520804

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، «مرثیه ناتمام» عنوان تازه‌ترین محصول امور موسیقی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است که در آستانه فرا رسیدن اربعین حسینی با مشارکت مرکز موسیقی سازمان صدا و سیما در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.


این آلبوم با آواز چهار خواننده موسیقی دستگاهی ایران امیر مداح، سید هاشم احمدوند، رضا طیبی و حمید خزایی با اشعاری از محمدعلی بهمنی، علیرضا قزوه، غلامرضا طریقی، غزاله شریفیان، سید محمد مهدی شفیعی، میلاد عرفان‌پور، بیت‌الله جعفری و محمد مهدی سیار در هشت قطعه تولید شده است.


در این آلبوم برای فرهنگ سازی صحیح در موسیقی عزاداری به بهره گیری از دستگاه ها و آوازهای ایرانی از جمله راست پنجگاه، سه گاه، نوا، چهارگاه، شوشتری و دشتی پرداخته شده است.


در توضیحات تکمیلی این آلبوم آمده است:


«هنر آوازخوانی از دیرباز در آئین‌های سوگواری و تعزیه سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) حضوری پر رنگ، جدی و انکارناپذیر داشته است، به گونه‌ای که برترین تعزیه‌خوانان گذشته، برترین آوازخوانان دوره خود نیز بوده‌اند. آواز خوانانی مسلط به زیر و بم، فراز و فرود و ظرایف این هنر ملی ایران و علاوه بر این به اعتقاد بر رستاخیز کربلا با شور و شوق تمام، نغمات جان بخش خود را سرداده‌اند.


این اثر که با حضور شاعران و آواز خوانانی از سه نسل مختلف آماده شده است نشانه‌ای از ادامه حیات پرافتخار دو هنر شعر و آواز و تلفیق هنرمندانه این دو، در این مرز و بوم و تلاشی برای ادای دین و پاسداشت حادثه عاشورا، در جهت فرهنگ سازی صحیح ارائه اثر هنری فاخر مرتبط با این واقعه تاریخی در عصر حاضر است.»


انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر