صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۰۰ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹
شهاب‌لواسانی در گفتگو با آنا عنوان کرد؛

تأمین امنیت غذایی با اجرای طرح‌های کشاورزی در 4 هزار متر مربع گلخانه

رئیس مرکز تحقیقات فناوری‌های نوین تولید غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین گفت: اجرای طرح‌های درون‌دانشگاهی در 4 هزار متر مربع گلخانه این دانشگاه در راستای همکاری با دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی در استان مرکزی است.
کد خبر : 520348

علیرضا شهاب‌لواسانی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره آمادگی  مرکز تحقیقات فناوری‌های نوین تولید غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین برای همکاری با دبیرخانه کنسرسیوم  غذا و امنیت غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اظهار کرد: واحد دانشگاهی ورامین سابقه طولانی در حوزه غذا و امنیت غذایی دارد و در برنامه علمی «کشاورزی و امنیت غذایی» از سال 95 به‌طور مستمر تحقیقاتی را در حوزه غذا و امنیت غذایی انجام داده و فعالیت‌های خود را با عقد قرارداد و تفاهم‌نامه با مراکز تحقیقاتی ادامه می‌دهد.




**بیشتر بخوانید:


استفاده از فناوری‌های نوین برای مصرف آب‌های غیرمتعارف در حوزه کشاورزی


ورود تخصصی 16 حوزه تحقیقاتی به حوزه امنیت غذایی


دبیرخانه کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی به دانشگاه آزاد اسلامی اراک واگذار شد




وی اضافه کرد: با توجه به این سابقه و همکاری‌هایی که اکنون با مراکز تحقیقاتی ازجمله سازمان تحقیقات، جهاد کشاورزی ورامین، نظام‌مهندسی کشاورزی استان تهران و سایر سازمان‌های مختلفی داشته‌ایم، می‌توانیم مدعی باشیم که در کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی بیش‌ازپیش فعال خواهیم بود.


این مسئول ادامه داد: در راستای همسوسازی، همگام‌سازی و جلوگیری از کارهای موازی، مرکز تحقیقات و فناوری  غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین می‌تواند خدمات خوبی ارائه دهد و به اهداف مدنظر که همان پیشبرد اهداف عالی دانشگاه است، نزدیک‌تر و مؤثرتر واقع شود. این واحد دانشگاهی با دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک همکاری مداوم، بسیار خوب، تنگاتنگ و بر اساس ضوابط دارد.


رئیس مرکز تحقیقات فناوری‌های نوین تولید غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین عنوان کرد: اگر چنانچه این واحد دانشگاهی به‌عنوان دبیرخانه کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی مطرح شود، طرح‌های برون‌دانشگاهی را با سازمان تحقیقات و آموزش جهاد کشاورزی و سایر واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی به اشتراک می‌گذارد.


همکاری با کنسرسیوم امنیت غذایی با اجرای طرح‌های درون‌دانشگاهی


شهاب‌لواسانی توضیح داد: برای همکاری با کنسرسیوم امنیت غذایی طرح‌های درون‌دانشگاهی ازجمله کاشت ذرت علوفه‌ای در حدود چهار هکتار، کاشت نیم هکتار پسته‌ و کاشت  فلفل دلمه‌ای در 4 هزار متر مربع گلخانه‌ اجرا خواهد شد و با تولید بذر، قارچ‌های صدفی خوراکی و گانودرما می‌توانیم با سایر مراکز تحقیقاتی واحدهای دانشگاه ‌آزاد اسلامی همکاری مستمر داشته باشیم.


وی تازه‌ترین اقدامات و برنامه‌های مرکز تحقیقات و فناوری غذای سالم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین را یادآور شد و بیان کرد: گسترش مدارس عالی مهارتی در مرکز جهاد کشاورزی ورامین، انعقاد تفاهم‌نامه با شرکت‌های صنعتی استان تهران و ثبت دانشگاه آزاد اسلامی در شهرک‌های صنعتی از اقدامات جدید این مرکز است.


وی افزود: تفاهم‌نامه با نظام‌مهندسی کشاورزی استان تهران منعقدشده و همکاری‌هایی در حوزه آزمایشگاهی، طرح‌های برون‌دانشگاهی و کلاس‌های عالی مهارت در زیرمجموعه نظام‌مهندسی کشاورزی استان انجام شده و به‌تازگی هم شرکت راماگستر با توجه به اقداماتی که برای دانشگاه انجام دادند و علاقه‌مندی که در مورد همکاری بین دو طرف وجود دارد، تفاهم‌نامه‌ای را در حوزه آزمایشگاه‌های تحقیقاتی منعقد کرده‌ است.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر